Facelle tampon tényleg rossz? Első használatra nem ezt kellett volna vennem?
Megvettem es aztan olvastam a velemenyeket, mindegyik rossz.
Az ob-ra sajnaltam a penzt, nem akartam olyan dragaval kezdeni.
Nagyon eros a verzesem az elso 3 napban, a legkozelebbi verzesnel mar tampont fogok hasznalni.
Miert mondja mindenki hogy annyira rossz a facelle?
Az nem gond nekem ha 2 orankent cserelni kell, szoval ha emiatt irja mindenki hogy rossz, akkor nekem emiatt nem lesz rossz mert en az elejen 2 orankent csereleni is szeretnem. De kivancsi vagyok a velemenyekre.
a facellet nem próbáltam, de a dm sajátmárkását a jessát igen. nekem tökéletes volt, volt olyan jó mint az ob.
a 2óránkénti cserét meg majd meglátod... ha nem elég nedves a tampon, fájhat a kivétel, illetve utána a felhelyezés is, mert száraz marad a hüvely fala.
Én vettem már facelle-t és semmi különbséget nem tapasztaltam az ob-hez képest (leszámítva a kevésbe praktikus csomagolást).
Kipróbálod, ha nem jön be, vagy csak kíváncsi vagy, veszel a másikból is legközelebb.
4. Nekem egyebkent betetbol jo volt az olcsobb is, az alwayst kifejezetten nem szerettem hiaba az a legdragabb, nekem nem volt jo.
3. Mindenhol ezt a csomagolas dolgot irjak, szerintem semmi baj nincs vele, igaz nem tudtam hogyan kell kibontani de emiatt nem leszek rossz velemennyel rola ameddig nem hasznalom. :D
Mindenfelet hasznaltam, egyikkel sem volt bajom.
De mostmar elegem van abbol hogy eleg problemas, es ideje valtani tamponra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!