Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, anyukámnak van egy görcs/csomó a bal hónaljában, elvileg ősz óta tikolja ezt, de ma sírt és végül el mondta ezt. A görcs/csomó, nem látszódik, de érződik nem olyan nagy 1-2cm lehet tapintásra. Kérdeztem tőle, hogy fáj-e neki azt mondta rá: "Néha". Nem is akar el menni az orvoshoz, de én erőltetem, hogy elmenjünk együtt. Holnap el fogunk menni orvoshoz, mire számítsak? Anya nagyon sok ideget és stresszet nyel, a gyerekek miatt, meg kb minden miatt nem bírja kezelni őket, lehet emiatt is valami?2022. nov. 27. 10:36
41/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ne haragudjatok a késői írásért minden rendben van de sajnos anya azóta sem nyugszik le néha de próbálom kezelni őt.
2023. jan. 28. 18:37
42/43 anonim válasza:
Biztos, hogy emiatt nem kell aggódnia. Az orvos és az eredmények is ezt mondják. Viszont egy pszichológushoz lehet el kéne mennie.
43/43 anonim válasza:
Szerintem is meg kéne látogtnia egy pszichológust. Mert azzal, hogy most sem nyugszik meg, pedig rendben van és az eredmények jól, tulajdonképpen saját magának csinál stresszt és plusz bajt, a semmin aggódik. Nézzetek filmet együtt vagy sorozatot, csináljatok több közös programot és szedjen magnéziumot és igyon citromfű teát, mindkettő egészséges nyugtató hatású. Ha stresszel, akkor azzal tényleg elérheti, hogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!