Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, anyukámnak van egy görcs/csomó a bal hónaljában, elvileg ősz óta tikolja ezt, de ma sírt és végül el mondta ezt. A görcs/csomó, nem látszódik, de érződik nem olyan nagy 1-2cm lehet tapintásra. Kérdeztem tőle, hogy fáj-e neki azt mondta rá: "Néha". Nem is akar el menni az orvoshoz, de én erőltetem, hogy elmenjünk együtt. Holnap el fogunk menni orvoshoz, mire számítsak? Anya nagyon sok ideget és stresszet nyel, a gyerekek miatt, meg kb minden miatt nem bírja kezelni őket, lehet emiatt is valami?2022. nov. 27. 10:36
11/43 A kérdező kommentje:
Hát de az normális ha nem látszik neki? Semmi sem látszik, egyébként holnap megyünk csak nagyon fél, de úgy is ott leszek vele nem hagyom egyedül
2022. nov. 27. 13:56
12/43 anonim válasza:
Szerintem az lenne a fura, ha látszana. Nekem is kijött most mindkét hónom aljában nyirokcsomó, jövő héten megyek ellenőriztetni. Remélem csak reaktív nyirokcsomók. Kisfiam most éppen lázas, én pedig a héten 2 napig torokfájós és orrfolyós voltam. Előző válaszoló vagyok.
Egyebek nekem több ok csomó van a nyakamban, 3 éve vettem észre őket, azóta járok ultrahangos ellenőrzésre, hogy nőttek-e, változtak-e.
13/43 anonim válasza:
Egyébként több nyirok van a nyakamban *
14/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat és hogy ilyen segítőkészek volatatok <3
2022. nov. 27. 15:15
15/43 Senior Séf válasza:
Megelőztek a véleményemmel; szerintem sima nyirokcsomó duzzanat. Erre a stressz is erősen rájátszik. A stressz hatására a mellékvese ezerrel termeli a kortizolt, a tartósan magas kortizolszint pedig mozgásba lendíti a gyulladáskeltő citokin jelzőmolekulákat.
16/43 A kérdező kommentje:
Ma végül nem tudtunk menni, különböző okok miatt, valószínűleg szerdán megyünk. Azért hiszi azt, hogy komolyabb baja van, mert csak 1 oldalt van neki olyan csomó
2022. nov. 28. 17:36
17/43 anonim válasza:
Lehet nyirokcsomó duzzanat is.
18/43 A kérdező kommentje:
Úgy is lehet nyirokcsomó duzzanat, hogy csak a bal hónaljában van?
2022. nov. 28. 18:09
19/43 anonim válasza:
#12-es vagyok. Utoljára, amikor a nyáron mellultrahangon voltam, a bal axillában (hónalj) volt egy 8 mm-s. A másikban nem írt le az orvos. Szóval szerintem lehet. Az is lehet, hogy mindkettőben van, csak a másikban nem tudja kitapintani.
Én holnap megyek, félek én is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!