Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számítsak?

Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, anyukámnak van egy görcs/csomó a bal hónaljában, elvileg ősz óta tikolja ezt, de ma sírt és végül el mondta ezt. A görcs/csomó, nem látszódik, de érződik nem olyan nagy 1-2cm lehet tapintásra. Kérdeztem tőle, hogy fáj-e neki azt mondta rá: "Néha". Nem is akar el menni az orvoshoz, de én erőltetem, hogy elmenjünk együtt. Holnap el fogunk menni orvoshoz, mire számítsak? Anya nagyon sok ideget és stresszet nyel, a gyerekek miatt, meg kb minden miatt nem bírja kezelni őket, lehet emiatt is valami?

2022. nov. 27. 10:36
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Voltunk, elvileg nyirokcsomó, de még majd menni kell vérvételre amitől fél nagyon, hogy mi van ha találnak még is csak valamit.
2022. dec. 1. 02:51
 22/43 anonim ***** válasza:
77%
A vérvétel lehet igazolni fog egy kis gyulladást, amitől megnagyobbodott. Ha felmerült volna a rosszindulatú daganat gyanúja, az orvos tuti elrendelt volna még egy csomó vizsgálatot, köztük a biopsziát is. Anyukád próbáljon megnyugodni. :) #12
2022. dec. 1. 12:24
 23/43 A kérdező kommentje:
Nem bír megnyugodni, egésznap olvas, sír feszeng. Meg azt mondja, magára hogy mi van ha rákos meg stb stb meg az orvos azt kérdezte tőle, hogy volt-e valahol sérülése a bal karján (persze anya nem emlékezett se semmi, hogy volt-e vagy nem). Nem tudom lenyugtatni pénteken lesz vérvétel.
2022. dec. 5. 12:24
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Addig is mondd neki, hogy nem csak ez az egy betegség létezik a világon. A számok is azt mutatják, hogy ez nagyobb eséllyel valami más.
2022. dec. 5. 17:56
 25/43 A kérdező kommentje:
Nem tud lenyugodni sem, dió méretű neki egésznap a interneten keresgél már kiborít...
2022. dec. 5. 19:31
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást neked!
2022. dec. 6. 16:03
 27/43 anonim ***** válasza:
Lapos? Kerek? Kemény vagy puha? Mozdítható?
2022. dec. 6. 19:50
 28/43 A kérdező kommentje:
Puha és kerek, anya azt érzi hogy mozog, papírra az van írva hogy gyullad nyirokcsomó, ezért is fél, hogy mi van ha mégsem gyulladás.
2022. dec. 6. 21:05
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Irj majd hogy mi volt
2022. dec. 8. 20:40
 30/43 A kérdező kommentje:
Szerdára lesz az eredmény az orvosnál, akkor tudjuk meg. Ultrahangra nem is tudtunk időpontot sem foglalni neki, mert nincsen orvos azt mondták, hogy december végén pórbáljunk meg kérni de azóta többször is voltunk bent, nincsen orvos sem.
2022. dec. 9. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!