Miért szívja ki a vizeletem a fekete bugyim színét ?
"40felett már bepisilnek a nők"
Dehogy is, honnan gondolsz ekkora marhaságot? Anyám majdnem 60 éves, még sincs ilyen gondja...
Ebben a kérdésben nekem valami nagyon nem kerek... A kérdező ezt úgy teszi fel, mintha teljesen természetes lenne, hogy vizelet kerül a bugyiba, és nem használ rá betétet.
Szerintem a valóság amúgy az lehet, hogy a kérdezőnek erős folyása van valamiért és annak a nyálkája látszik a fekete bugyin, mivel a folyás sűrű, a vizelet meg csak víz kb, azt ennyi idő alatt már zavarná is a kérdezőt, meg annyira nedves, hogy érezné amikor csepeg, és talált volna már rá ki megoldást.
Szóval a folyásra tisztasági betétet kell használni, a vizelet csepegésre meg szárnyas egészségügyit. És persze orvoshoz menni kivizsgálásra, bármelyik is legyen a probléma.
1-es vagyok először is köszönöm a lepontozást bárki is volt 😠
Másodszor nem is értem, hogy nem jutott eszembe a folyás 🤦🏻♀️ Nekem is van tizenéves korom óta teljesen egészséges, orvos által megvizsgálva csak alkatilag sok. De mondjuk erre is a tisztasági a megfejtés 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!