Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kihez forduljak ha hüvelygyull...

Kihez forduljak ha hüvelygyulladás miatt világ életemben fájt a szex, és azt sem tudom mi lehet ebben jó?

Figyelt kérdés

19 nőgyógyásznál jártam, és semmitől sem múlt el (nem hogy visszajött, el sem múlt) a gyulladás. Amióta eszemet tudom, ez van.

Kihez tudnék fordulni, aki nem vakon van? Aki nem csak gyógyszereket ír fel? Van valaki hasonló cipőben?! Egész életemben fájdalommal élek és ez nem kis fájdalom szeretkezés közben, pokoli!

2022. nov. 25. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van, heveny hüvelygyulladás évek óta, doki ránéz és auto felír gomba/baciölő kúpot, se kenet, se tenyésztés semmi. Az STD-s miziériát is eljátszották, nem hittek nekem, minden visszajött negatívan, sima e-coli volt.

Nálam viszont az volt hogy több év után endóval és miómával műtöttek, laporoszkóp, eddig legalább sex normálisan működött, most műtét óta ugyanaz van mint nálad, annyira fáj hogy elkezdjük és azonnal abba kell hagyni. Nem tudom mit tettek velem, ennek már 9 hónapja, de rosszabb minden mióta a műtétet elvégezték, pedig elhiheted endósként mekkora kínokat éltem át minden hónapban. Most kb folyton vérzek, megint gyulladás ezerrel, a dokik (mert elég soknál voltam én is) pedig csak irogatják a Macmiror mintha cukorka lenne.

Én hormontesztet javaslok nagyon, mert az is okozhat sok gondot, pajzsmirigy ÉS nemihormon, nekem mindkettő rossz, kvázi harminc évesen olyanok a hormonjaim mint egy 50 évesnek, és hashimotóm is van. Szóval kitartást, nem te vagy a hülye, hanem tényleg ennyire gyépések a dokik, még fizetősön is. Majd azért mesélj ha valamire jutottál.

2023. jún. 8. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!