Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhat hüvelygyulladást?

Mi okozhat hüvelygyulladást?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál természetesen. Rengetegszer. Most egy hete, hogy teljesen negatív lett a kenetem, mégis olyan vörös vagyok és viszketek, hogy megőrülök. Nagyon gyakran előjön ez, konkrétan nincs olyan hónap, hogy ne lenne valami. Általában elmúlik, most is beszedtem egy doboz antibiotikumot, amit felírt az doki, mert kevert jellegű volt a folyásom.

Folyásomnak is kellemetlenebb szaga volt, kissé sárgás is. Szag elmúlt.

Felhívtam az orvosom, annyit mondott, hogy akkor vagy lelki vagy allergia. Minden mosószert lecseréltem, intim lemosót nem használok.

TAPASZTALATOKAT szeretnék csak kérni, hátha volt már valaki hasonló helyzetben. Mi volt a probléma? Mi oldotta meg?

2022. szept. 22. 18:23
 1/7 A kérdező kommentje:

Borotvát is próbáltam mellőzni, akkor se lett teljesen jó.

Cukorbeteg nem vagyok, voltam vérvételen, az is rendben.

2022. szept. 22. 18:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, és megint lemaradt. Nem is a hüvelyem fáj általában, hanem a szemérem rész.
2022. szept. 22. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress fel másik orvost. Ha meg kivül fáj, az nem vagy nem csak hüvelygyulladás.
2022. szept. 22. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Voltam már 4-nél...

leginkább a nagyajkaknál kellemetlen belül.

2022. szept. 22. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum mellékhatása egyébként lehet ilyen, nővérem pl. folyton gombásodott, függetlenül attól, hogy milyen okból írtak fel neki antibiotikumot. De allergiás reakció is lehet az antibiotikumra! Szedtél mellé probiotikumot? Az ő orvosai, ismerve a tüneteit, mindig felírtak probiotikumot is neki.
2022. szept. 24. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tenyésztésem gombara is.
2022. szept. 24. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a fogamzásgátlótól alakult ki méhszájseb (mert az ösztrogéndominencia eltolja a savas hüvelyi pH-t és mivel a méhnyak csatornájában lévő hengerhámsejtek a lúgosabb közeget kedvelik, így az a savas közeget igénylő laphámsejtek helyére kúszik, ez maga a "seb"), ami folyamatosan a baciknak és gombáknak kedvező k9rnyezet tart fent, így szinte állandóak a fertőzések + vérezhet is. Nagyjából az ötödik magán!orvos volt, aki végre észrevtee és hajlandó volt foglalkozni is vele, a többi mindig 1-2 kencével hazaküldött 40 ezerért. Végül lézerrel + fagyasztással kezelték, azóta jól vagyok, ennek már 3 éve. :)
2022. szept. 26. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!