Hüvelygyulladásom van a labor semmi baktériumot gombát stb nem mutatott ki. Várom az STD szűrés eredményét lehet nemibetegség jele ?
Lehet, nekem Micoplazmam volt, mellette minden negatív, két antibiotikum kúrával sikerült kikezelni.
Évekig tünetmentes lehetett, nekem derék és alhasi gorcseim is voltak mondjuk, de a mehgyulladas miatt csináltak végül STD-t szerencsére, végre kiderült. Előtte többször rákérdeztem, de lerázott a doki és bunkó volt:/ (ha a te nődokid kedves, alapos, megirnad priviben a nevét?)
Lényeg a lényeg, ne aggódj! Az nagyon jó, hogy már panaszmentes vagy, lehet csak valami bagatell oka van. Ha pozitív is lesz valamelyik, antibiotikum kúrával helyrehozható. Amúgy HPV szűrést csinált a dokid?
Köszönöm szépen az elérhetőséget! Évek óta nem találok jó nőgyógyászt, hála az égnek Bp közeli településen lakom, ami az Irgalmasrendihez tartozik, megpróbálom így tb alapon, nem kínlódom az sztk ban:)
STD ki fogja mutatni, ha valami pozitív lesz. Ureaplazma, Chlamydia, Micoplazma, társai bármelyik okozhatja.☹️ Nekem Doxycyclin antibiotikumot írtak rá, egy adag nem volt elég, kontroll újra pozitív lett, újabb kúra és utána végre negatív leletem lett, a gyulladás is elmúlt. Ha ilyen rendes az orvosod, kérdezd bátran, ő biztos jobban ért hozzá nálam, nem akarok butaságot írni.😅 A fehérneműket lecseréltem, de min 60 fokon kell mosni.
Mindenesetre kitartás, jó kezekben vagy és ha pozitív is valamelyik, van rá megoldás! Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!