Milyen szabályai vannak az inkontinenciabetétekre és
nadrágpelenkákra vonatkozó orvosi javaslatnak?
Figyelt kérdés
Egy hónapon belül megosztva mennyi a betét és a nadrágpelenka megoszlása? És ha valaki csak nadrágpelenkát akar, akkor az egész havi 90 db-ot kérheti ilyenre? Számít, hogy egyik nadrágpelenka nappali a másik pedig éjszakai? Mi van, ha valakinek elég éjszakára is a nappali méretű?
Egy ml tartományon belül, amikor már receptet írnak, többfajta betétet is fel lehet íratni?
Anyunak szeretnék orvosi javaslatot kérni az urológián, és jó lenne tudni előre a lehetőségeket, hogy előre átgondolhassuk, és ne ott kelljen hirtelen dönteni.
Egy átlag válaszolónak ez nem jutna eszébe, nyilván magadból indulsz ki, és úgy hárítod a saját fétis problémádat, hogy mást vádolsz vele.
Amúgy ha így is lenne, az miért lenne probléma? Csak te látod gondnak, és nyilván szégyelled, sajnállak.
2022. nov. 16. 20:44
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy anyu 88 éves, és elég baj, hogy még arra sem képes, hogy eljöjjön velem, ezért nekem kell ezt is elintéznem, én pedig jól szeretnék dönteni, de mindenki higgyen, amit akar.
2022. nov. 16. 20:46
4/5 anonim válasza:
Amire jár orvosi támogatás (vagy minek nevezik) azt fel lehet íratni. Ugye a Tenára már nem jár és a híradóban panaszkodtak az emberek, hogy most a jól megszokott helyett újra próbálgatniuk kell, hogy melyik lehet az ideális. Valószínűleg ez nálatok is így fog kinézni, hogy kiváltotok egyet, nem hó, kövi hónapban meg egy másik márkát. De lehet hogy úgy is lehet, hogy több félét. Hallottak és a józan paraszti eszem alapján így gondolom, de amúgy írd fel a kérdéseid egy cetlire és menj egy dokihoz beszélj vele. 3 percet csak rád tud szánni az orvos, fizeted a TB-t és anyudnak orvosi elláttás/segítség kell, szóval ja, nehogy már ne tudj pár percet tanácskozni az orvossal, csak nem zavarnak el.
2022. nov. 16. 23:50
5/5 anonim válasza:
A kérdésre sajnos nem tudom a választ, de az elsővel ne törődj. Sajnos tényleg van itt egy idióta, aki régóta mindenféle szemmel láthatóan kamu kérdést ír ki a betétekkel kapcsolatban. De néhányan meg paranoiásak lettek emiatt és nekiállnak bunkózni minden ilyen kérdés alatt. Pedig a tiéden például látszik, hogy benne vagy a témában nekem pl. fogalmam sem volt, hogy TB alapon havi 90 jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!