Nyúlvány a végbélnyíláson mennyire sürgős orvosi eset?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve tapasztalom törléskor, hogy van valami kis pukli, ami előbúlyik a lyukból székeléskor. Ugye én azt gondoltam, hogy aranyér, és mivel nem fájt, nem vérzett, nem foglalkoztam vele. De tegnap este kíváncsi voltam, mégis mi az és tükörben sikerült vetnem rá egy pillantást. Konkrétan egy hosszú, vékony nyúlvány áll ki onnan, amit sikeresen "kihúztam" teljes terjedelmében, ami olyan 1,5-2 cm hosszú. Mint egy farkinca. Kicsit rámjött az ijedelem, mert szerintem ez nem aranyér. Tapintásra puha, tényleg mintha csak a bőr nyúlt volna meg. Nincs vele semmi panaszom, csak ott van. Nem tudok még egy ideig orvoshoz menni vele, mert ahol éppen tartózkodok, nincs tb-m. Szerintetek mi lehet? Okozhat ez vmi nagy problémát még 1-2 hónapig?2021. nov. 11. 07:26
1/2 anonim válasza:
Menj el vele házi orvoshoz és kiderül mit mond.
2/2 anonim válasza:
Nem okoz problémát, csak zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!