Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Varandos vagyok,viszont nem...

Varandos vagyok,viszont nem tudom lenyelni a gyogyszert,vitamint?

Figyelt kérdés

8 Hetes terhes vagyok,viszont az a problemam hogy semmilyen kapszulat,illetve gyogyszert nem tudok lenyelni,bepanikolok tole...tudom a babam mindennel fontosabb de egyszeruen nem megy.

anyukak,illetve varandos kismamak tanacsat szeretnem kerni aki tudna segiteni...

A magnezium tablettara is ra van irva hogy szetragas nelkul kell lenyelnem...illetve a kapszulat azt szetszedhetem es a port esetleg teaba vagy gyumolcslebe onthetem e?

Ekore is koszonom

2022. nov. 15. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Illett volna feldolgozni az ehhez kapcsolódó traumákat, mielőtt gyereket vállalsz. Vagy így tervezel egy életet leélni? Ha gyerek nem akarja lenyelni, hogy mutatod meg neki, hogy hogyan kell?
2022. nov. 15. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Dobd be azt hatalmas nagy kortyot igyál rá...
2022. nov. 15. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
A magnerotot szétrághatod.
2022. nov. 15. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Igen, szétszedheted, beleöntheted.

A vitamintablettákat poríthatod. Ami zselés, pl. a D-vitamin, az kapható cseppben is. Vas van szirupban. C-vitamin eleve kapható por alakban.

A legfontosabb amúgy a folsav/folát.

Magnéziumból pedig az egyik legjobb eleve a Magnosolv, ami eleve italpor...

2022. nov. 15. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Keress olyan készítményt, ami nem kapszula/tabletta formátumú.

Magnéziumból pl. a magnosolv vízben oldható por. Magzatvédő vitamin meg van gumicukor is: [link]

Vasból szintén van rágótabletta pl. (Maltofer), vagy akár szirup is (Krauterblut).

2022. nov. 15. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

A hipp natal vitamin folyadek, ezt csak meginni kell. Ezen kivul a magnosolv, amit mar mondtak, ezt is meginni kell.

Kapszulat ne szedj szet. Inkabb nezd meg ezeket es valassz valamit, amit le tudsz nyelni :)

En egyelore egyebkent igy 21 hetesen csak terhesvitamint es magneziumot szedek, semmi mast kulon nem, tokeletes a verkepem, vas se kellett meg. Szoval azert ha problemamentes a terhesseged es jo a verkeped, nem kell 500 dolgot kulon szedned :)

2022. nov. 15. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
KEress olyant, ami nem tablettás, és kezd ezen dolgozni, mert nem oké :(
2022. nov. 15. 16:53
 8/9 Metionin ***** válasza:
37%
Én sem tudok semmi ilyesmit lenyelni de van sok por és folyékony állagú cucc, amit szedhetsz a tabletták helyett. Végső esetben összetöröd a tablettát. Nem tudom, miket kell szedni egy terhes nőnek de pl. magnézium van por állagban, D vitamin van cseppben, a Maltofer rágótabletta kitűnő vaspótló de többféle szirup is kapható, illetve fájdalom- és lázcsillapítók is léteznek por és szirup formában. Eddig mindig találtam általam bevehető dolgot, akárhányszor kellett.
2022. nov. 15. 17:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Nektek akik segitettetek es nem beszologattok nagyon szepen koszonom szuperek vagytok ❤ megy a pipa ❣
2022. nov. 15. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!