Hormonterápia hőhullámokra ?
2 éve vannak hőhullámaim. Közben 2 nőgyógyásznál is jártam. Az egyik javasolja a hormonterápiát, a másik nem.
Én is olvasgattam róla, pozitív és negatív hatásokat is írnak.
Nem tudok így dönteni, hogy vállaljam e.
A ti orvosotok milyen véleménnyel van erről és aki már kipróbálta a hormonterápiát menopauza alatt, milyen változásokat tapasztalt ?
Nekem nem ajánlotta a nőgyógyászom. Igaz, nem is akartam hormonpótlást. Örültem, hogy végre nem mensizek. :-D
Nyilván vannak, akiknél sokkal intenzívebb és elviselhetetlenebbek a hőhullámok.... Mondjuk nekem még most, kb. 10 év után is vannak.... De kibírom. :-D
Nem túl biztató mikor ilyeneket hallok, hogy valakinek 10 év után is tart, mert én már most kikészülök tőle 2 év után :))
De sajnos a hormonpótlás előnyei mellett a hátrányairól is olvastam.
2: hát igen, én nem véletlenül tudtam _előre_, hogy nem akarok hormonpótlást. Azért a daganatos veszélyek sem elhanyagolhatóak...
Egyébként az első pár év hőhullámaihoz képest ezek a mostaniak már "peanut". :-DDDD Párnaponta egy-egy esténként, elalváskor pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!