Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonterápia hőhullámokra ?

Hormonterápia hőhullámokra ?

Figyelt kérdés

2 éve vannak hőhullámaim. Közben 2 nőgyógyásznál is jártam. Az egyik javasolja a hormonterápiát, a másik nem.

Én is olvasgattam róla, pozitív és negatív hatásokat is írnak.

Nem tudok így dönteni, hogy vállaljam e.

A ti orvosotok milyen véleménnyel van erről és aki már kipróbálta a hormonterápiát menopauza alatt, milyen változásokat tapasztalt ?

2022. nov. 15. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nem ajánlotta a nőgyógyászom. Igaz, nem is akartam hormonpótlást. Örültem, hogy végre nem mensizek. :-D

Nyilván vannak, akiknél sokkal intenzívebb és elviselhetetlenebbek a hőhullámok.... Mondjuk nekem még most, kb. 10 év után is vannak.... De kibírom. :-D

2022. nov. 15. 17:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem túl biztató mikor ilyeneket hallok, hogy valakinek 10 év után is tart, mert én már most kikészülök tőle 2 év után :))

De sajnos a hormonpótlás előnyei mellett a hátrányairól is olvastam.

2022. nov. 15. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
16%

2: hát igen, én nem véletlenül tudtam _előre_, hogy nem akarok hormonpótlást. Azért a daganatos veszélyek sem elhanyagolhatóak...

Egyébként az első pár év hőhullámaihoz képest ezek a mostaniak már "peanut". :-DDDD Párnaponta egy-egy esténként, elalváskor pl...

2022. nov. 15. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!