Akinek sikeresen összejött a baba, és menstruáció előtt pms tünetei vannak, a pozitív teszt előtt is voltak?
Februárban terhes lettem, akkor minden pms tünet elmaradt, tudtam, hogy nem fog megjönni. A vége sajnos missed ab lett.
Most újra vannak pms tüneteim, a műtét után ezek elmaradtak és fokozatosan jönnek vissza.
Nagyon szeretnénk babát.
Szóval vajon ha sikerülne most is ekmaradna minden pms tünet?
Mert sajnos 7 nap múlva kell megjönnie a nemvártnak és kezdem érezni a pms -t :(
Változó, minden terhesség más.
Attól hogy akkor nem volt most lehet lesz🤷🏻♀️
Ilyenre ne alapozz szerintem.
Késés, teszt és majd kiderül!
Sok sikert!
Nekem is missed ab volt az első terhességem. Utána a pms tünetek nem tértek vissza, mellérzékenység stb nekem a terhesség 6. Hete körül jelentkezett.
De minden test más, ezt sajna nem lehet tudni ennyivel előbb.
Viszont nyugodj meg, minden oké lesz ha nem most akkor hamarosan összejön, kitartás!
2-es vagyok, amúgy megkérdezhetem hogy miért pontoztatok le?
Annyival kiegészítem hogy a 3. Hónapban lettem újra terhes, és azután csak a 6. Héten jelent meg. Az elsőnél pedig úgy volt mint a kérdezőnél.
4#
Valakinek ez okoz örömet, megy nézi ki mit ir és lepontozza…
Ennyi öröme legyen az életben én azt mondom!🙃
Szerintem nekem hosszabb idő, míg a testem helyre áll. 4 hónapja próbálkozunk, az előző menstruációm már talán hasonló arra, ami a terhesség előtt volt.
Illetve sokkal gyengébb a vérzésem, mint előtte. :(
Orvos vizsgált ?
Ha igen és azt mondta minden rendben, akkor csak türelem!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!