Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek kihagyjam a meccset?

Szerintetek kihagyjam a meccset?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13an(vasarnap) lesz egy meccsunk, vuszont nagyon valoszinu, hogy 1-2 nap mulva meg fog jonni. Augusztus ota focizom csak, igy meg nem voltam ilyen helyzetben, es most nem tudom, mit csinaljak. Egyszer voltam igy edzesen, es akkor is mire hazaertem at aztam. Semmi kellemetlenseggel nem jar alltalaban a menstruacio, sot en inkabb megjobban porgok ilyenkor. Inkabb csak attol a reszetol felek, hogy at fogok azni a 2 ora alatt. Nekem alltalaban az elso 1-2 nap a leghuzosabb, de ez valtozo. Mult honapban az 1. Nap volt a legerosebb, es akkor is 5 betetet hasznaltam el. Szerintetek bevallaljam a meccset, vagy ezt most inkabb kihagyjam?

2022. nov. 9. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Tampont próbáld meg. Ha nem használtál eddig még, akkor is.
2022. nov. 9. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Hasznalj egyszerre tampont es betetet, nem fogsz atazni igy.
2022. nov. 9. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Legvastagabb tampon+betét fix nem ázol át egèsz nap!
2022. nov. 9. 20:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Okee, koszonom!
2022. nov. 9. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Használd egyszerre a kettőt,és félidőben cseréld mindkettőt.
2022. nov. 9. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Majd írd meg, mi volt.
2022. nov. 12. 16:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Update, akit esetleg erdekeel.

Ejszaka nagyon ataztam, mar el is temettem magamat gondolatba. Vegul elmentem, tampon+betet, es nem aztam at, bar a beteten is latszottak a nyomok. Vegul 6-1re nyertunk:))

2022. nov. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!