Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » LYNDINETTE 20 tabletta vagy...

LYNDINETTE 20 tabletta vagy NUVARING hüvelygyűrű?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogamzásgátló tablettát váltani, mert nagyon sokat híztam. A nőgyógyászom a NUVARING hüvelygyűrűt ajánlotta, eddig LYNDINETTE 20-t szedtem. A párom nem támogatja a hüveggyűrűt, spirált, sem az óvszert, csak a fogamzásgátló tablettát. Tanácstalan vagyok. A helyemben mit választanátok, mit tennétek?

24/L

2022. nov. 7. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Ha teherbe akar esni, akkor hasznalja a pharmatexet max, az semmire nem valo.

De ennek a csavonak inkabb ne szuljon.

2022. nov. 8. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

De mégis maradok a sokásos Lyndinette 20-nál a mellékhatások ellenére is. Nem szeretnék emiatt veszekedni a barátommal, sajnos vele ezt nem tudom megbeszélni.

Gratulálok, jó döntés!

2022. nov. 8. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez az egész nagyon elkeserítő.

Párodnak azt a módszert illene támogatni, amelyik számodra a legkevesebb problémával jár, tekintettel arra, hogy neki tök mindegy, hogy most fogamzásgátlót szedsz, vagy gyűrűt használsz. Pláne, hogy a gyűrűt 3 másodperc alatt ki lehet kapni a behatolás idejére, ha esetleg érezné és nem csökken a védelem sem, ha 3 óránál kevesebb ideig van kint.

De gondolom az sem tetszik neki, hogy híztál, meg az se tetszik, ha gumit kell húzni, meg az se tetszene ha nem szexelnétek, meg az se tetszene ha gyerek születne. Szerintem pakoltasd ki magad csajos Szlovákiában, csak nehogy kommunikálni kelljen. Vagy nézzetek inkább Nickelodeont szex helyett.

2023. jan. 8. 01:50
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

Az én páromat is zavarja a gyűrű, azt mondja érzi hogy ott van

Egyszerűen kiveszem amíg együtt vagyunk, az orvos azt mondta, hogy 3 órán belül kell visszatenni

Szép is lenne ha egy férfi mondaná meg, hogy milyen fogamzásgátlót válasszak

2023. ápr. 25. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
A te testedről van szó, és nem akarsz vele veszekedni, hanem beletörődsz? Közben meg azt mondod, majd abbahagyod, ha vége lesz a kapcsolatnak? Minek vagy vele és miért hallgatsz rá, ha nem is tervezel vele maradni?
2023. jún. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!