LYNDINETTE 20 tabletta vagy NUVARING hüvelygyűrű?
Szeretnék fogamzásgátló tablettát váltani, mert nagyon sokat híztam. A nőgyógyászom a NUVARING hüvelygyűrűt ajánlotta, eddig LYNDINETTE 20-t szedtem. A párom nem támogatja a hüveggyűrűt, spirált, sem az óvszert, csak a fogamzásgátló tablettát. Tanácstalan vagyok. A helyemben mit választanátok, mit tennétek?
24/L
A "párod" támogassa a saját vazektómiáját, ne a te fogamzágátlásodat!
A Nuvaring a legjobb. Nem kavar be a hasmenés, esetleges hányás, elfelejtés.
A Nuvaringet felteszed, beállítod a telót, hogy el ne felejtsd levenni, majd leveszed. Azután újra beállítod a telót, hogy el ne felejtsd és felteszed.
A legkényelmesebb a hüvelygyűrű.
A parod egy igazi farok. :D
Mi az, hogy nem tamogatja? Na mi baja van vele? Igy is, ugy is neked szopas az osszes, nem neki.
Nyilvan persze, gumit huzni se akar, mert kisfiu.
Amugy csak hogy a kerdesre is valaszoljak, nekem a huvelygyuru nem jott be olyan szempontbol sajnos, hogy nagyon kiszaritotta a huvelyemet, szinte semmi sikossaga nem maradt, sokszor verzett is, kirepedezett szex utan a sikosito ellenere is, tehat ilyen szinten.
Meg sokszor volt gombam vele, amig azt hasznaltam, en emiatt hagytam abba.
Pedig amugy tok jo lett volna, a tablettatol szornyu migrenjeim voltak, ezert valtottam, ez semmilyen mast nem okozott, de nyilvan sajnos tarthatatlan volt a helyzet, abba kellett hagynom.
Milyen kapcsolat az, ahol egy ennyire egyszeru es alap dologot nem lehet megbeszelni, mint a vedekezes? Akkor a komolyabb temaknal el tudom kepzelni, hogy mi lehet.
Kerdezo, mar te is 24 eves vagy, nem tini.
Biztosan akarsz eveket vesztegetni egy ilyen emberre?
Szerintem pharmatex kenőcs, egyébként a párod jobban tenné, ha húzna gumit.
Mit értesz az alatt, hogy sokat híztál?
Nekem eleve a teltebb lányok jönnek be, tehát nem zavarna a súlytöbblet. :)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!