Hüvelygyűrű abbahagyása után mikor áll minden helyre?
Abbahagytam márciusban a hüvelygyűrűt másfél év után. Másképp nem védekezünk (nem lenne probléma a baba.)
Voltam márciusban nődokinál, ultrahang és rákszűrést csinált, szerinte minden jó.
Most június van és majdnem minden együttlét után van egy enyhe vérzésem ami 1 órán belül el is múlik illetve valamiért menszesz előtt 3 nap barnázást tapasztalok két hónapja. A vérzés jobban zavar!
Létezik, hogy mindig a hüvelygyűrű elhagyása okozhatja?
Amikor használtam soha semmi gondom nem volt. Helyeközel pontosan jön meg azóta is. Fájdalmat nem érzek, együttlét közben sem.
Mit tehetnék? Elmegyek egy újabb vizsgálatra , de ha valaki járt hasonló cipőben azt megköszönném, ha segítene, gondolom hormonális gond lehet.
A doki márciusban javasolta az Inofolicot , ez segítene helyreállítani a menszeszt vagy csak a babát segítené elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!