Ma csak fekszem, pedig peteérésem van és ilyenkor kéne vonzónak lenni. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 12:28
1/8 anonim válasza:
Peteéréskor én csak kancás vagyok, menstruáció előtt szoktam a legvonzóbb lenni.
3/8 anonim válasza:
# felkeltetted a fantáziámat :P (jöhetnek a lepontozások)
5/8 anonim válasza:
Ha fáj a hasam peteéréskor mondjuk akkor qvára lesz@rom hogy vonzó vagyok e vagy sem és míg el nem múlik a szúrkálódás kb.semmihez nincs kedvem.
Miért kéne vonzónak lenni ha rottyon vagy?:) Ez parancsszóra nem megy.Gondolom babát szeretnél de nem vagyunk robotok sem gépek hogy most minden f@sza legyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem terv most a baba, csak úgy éreztem hogy rosszkor van punnyadós kedvem.
2022. nov. 7. 07:55
7/8 anonim válasza:
6: ne egy csomónyi sejt mondja meg neked, hogy kellene magadat érezni. Ez ennél összetettebb, valósznűleg vannak erősebb faktorok most az életedben, amiért így érzed magad.
8/8 anonim válasza:
Kérdező ebben a taknyos,szürke időben nem csoda hogy punnyadós a kedved.
Kicsit kisüt a nap jobb lesz minden:)
Ha nem a terv a baba akkor tök mindegy hogy fekszel e peteéréskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!