Sziasztok! Tegnap voltam dokinál, azt mondta nincs semmiféle peteérésem és nem is fog beindulni, 19 vagyok, 4 évig szedtem fogamzásgátlót, már 4 hónapja abbahagytam de csak barnázik nincs menstruációm, viszont a fájás, puffadás, vizesedés és pattanás tehát ilyen tipikus tünetek vannak. Járt már valaki így? Esetleg tudnátok valami gyógykúrát vagy ilyesmit ajánlani?
És volt olyan orvos, aki egy 15 évesnek fogamzásgátlót írt fel? Ciki.
Egyébként nyilvánvalóan menj másik orvoshoz. Ez semmit nem csinált veled. Mi az, hogy nem is fog újraindulni? Mi a diagnózis? Mi bajod van?
Ha ezekre nem tudod a választ, irány másik orvos!
2022. júl. 26. 10:19
2/8 anonim válasza:
Ez tutim nem fogamzásgátló következménye, hormonális gond. Továbbküldött az orvos kivizsgálásra? Ha nem, sürgősen cseréld le.
2022. júl. 26. 10:29
3/8 anonim válasza:
Nogyogyaszt felejtsd el, nem az o feladata ezt orvosolni. Endokrinologushoz vedd az iranyt, de megjobb volna egy nogyogyasz-endokrinologus. Rendbe fognak hozni, nagyvaloszinuseggel
2022. júl. 26. 10:31
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, én is endokrinológust és egy hormonvizsgálatot javaslok. Ezzel menni kell tovább, ne hagyd magad.
2022. júl. 26. 10:33
5/8 A kérdező kommentje:
Huu nagyon nagyon sok orvosnál voltam és a mostani aki megállapította hogy nincs peteérés ő volt eddig a legnormálisabb, írt fel hormonvizsgálatot azt mondta az után többet tudhatunk meg. De mivel fogamzásgátló előtt se volt normális vérzés így azt mondta valószínűleg nem is lesz. Voltam endokrinológián, nézték pár éve a pajzsmirigyem ott azt mondták minden rendben van. Egyébként a fogamzásgátlót a háziorvosom írta fel mert nem volt normális menstruációs ciklusom és úgy gondolta a gyógyszertől beáll. Az előző nődoki konkrétan mindent is megállapított ami nem volt pl azt mondta cisztám van, pedig egyébként teljesen egészséges a petefészkem nincs semmi gond.
2022. júl. 26. 11:08
6/8 A kérdező kommentje:
De persze megfogadom a tanácsotokat, meglesz a véreredmény biztos hogy elviszem endokrinológushoz.
2022. júl. 26. 11:10
7/8 anonim válasza:
Azért nem volt normális menstruációs ciklusod, mert még fiatal voltál, vagy már akkor is volt hormonproblémád, ami nem lett kivizsgálva. Ez nem a fog.gátló hibája. Házidoki nem is írhatna fel fogamzásgátlót, a helyedben már feljelentettem volna.
De legalább haladunk, kért a dokid hormonvizsgálatot. Ezzel kell tovább menni endokrin dokihoz. Az meg hogy pár éve mit mondott tök mindegy. Eleve a pajzsmirigy az csak egy dolog, több hormont is kell nézni.
Remélhetőleg a mostani tesztet mindenre kikérte az orvosod.
2022. júl. 26. 11:23
8/8 anonim válasza:
Basszus ebbe csak az a bosszanto h egy tinit igy felrekezelnek... Felháborító..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!