Az lehetséges, hogy ureaplasma fertőzés után nincs peteérésem?
Tavaly elkaptam az új partneremtől ezt a betegséget és csak 3-4 hónap múlva produkált olyan tünetet, hogy elmentem orvoshoz, megvizsgált és kikezelt. Azóta mindketten negatívak vagyunk rá.
Viszont talán oda tudom visszavezetni azt, hogy eltűnt a tojásfehérje folyásom és csak szimplán nyálkásabb csúszósabb vagyok a peteérés környékén, nincsen az a látványos tojásfehérje folyás.
A mensim rendszeres, 27-29 nap között mozog mindig, illetve egyszer csinált egy hormont is az orvos mensi megjöttekor és akkor a hormon rendben volt szép értékek voltak.
Annyit vélt csak felfedezni az UH-n hogy PCO/inzulin rezisztenciára utalóan néznek kis a petesejteim.
PCO-t végül kizárta a jó hormon eredmények miatt.
Ja és azért mennyiségben is változott a mensim, azóta általában csak pisiléskor folyik ki belőlem a vér és nem igazán szoktam a betétet összevérezni (már bocsánat az indiszkrét információért)
Egyébként 21 éves vagyok még nem tervezek kisbabát de egyszer nagyon szeretnék és aggódom mi lesz ha nem lehet..
Mi lett végül?
Nekem ugyanez a tünetem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!