Ureaplasma urealyticum-om van (serdülőkori fertőzés. Azonban lassan fél éve nem tudnak kikezelni. Mi lehet az oka? Hogy lehetne ettől megszabadulni? Talán a nőgyógyászom nem megfelelően kezel?
2011. júliusában a nőgyógyászom ureaplasma urealyticum-ot(serdülőkori fertőzést) állapított meg, ugyanis állandóan viszketett a nemi szervem, és az utolsó időszakban fájt, égetett és csípett a közösülés. Doxyhexal nevű antibiotikumot kaptam, és a barátom is. Követtem az orvos utasításait: 10 napig az antibiotikum szedése, óvszer használata, majd az utolsó gyógyszer beszedésének napjától 3 hétre rá ellenőrzés, hogy elmúlt e a fertőzés. Sajnos a kezelés sikertelen volt! Majd követte a második kezelés (szintén betartva az orvos utasításait). Ez is sikertelen volt, újra megállapították, hogy nem múlt el!!! A gomba viszont negatív volt mind az első, mind a második esetben. Most a harmadik kezelésnél tartunk! De már nagyon elegem van ebből a helyzetből, és teljesen kétségbe vagyok esve! Egyszerűen nem tudom, hogy lehetne ettől a fertőzéstől megszabadulni! A barátom mellettem áll, és támogat teljes mértékben, mert én is csak áldozata vagyok ennek a történetnek. Ugyanis az előző 3 éves kapcsolatomból származik a fertőzés. De aggódom is, mert vannak pillanatok, amikor látom a barátomon, hogy kicsit elege van ebből az egészből, és nem akarom, hogy közénk álljon!
Annyit segített az antibiotikum, hogy elmúlt az égő, fájó érzés, de a viszketés megmaradt. És ez a viszketés midnig az ellenőrzést megelőző napokban jelentkezik. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az antibiotikum miért nem segít, mert ez a fajta direkt erre a fertőzésre szolgál. Meg a legtöbb cikk úgy állítja be, hogy ez nem akkora nagy "tragikus" fertőzés. De akkor miért nem tudok belőle kigyógyulni?
Aki hasonló "cipőben" jár/járt, kérem a tanácsát, véleményét! Sokat segítene, mert jelenleg úgy érzem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával a világon!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Mi történt azóta? Sikerült kikezelni? Viszketsz még?
Nekem is ilyen fertőzésem volt, és lehet nekem sem múlt el teljesen.
Bocsi, hogy most reagálok. Nem tudom, hogy mennyire aktuális még a válasz.
Igen, elmúlt :)
Úgy emlékszem, hogy a 3. vagy 4. kezelés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!