Lehet baba vagy fertőzés?
Figyelt kérdés
A párommal való együttlét után úgy 10 nappal, (nem tudom pontosan megmondani, mert többször is voltunk együtt) állandó vizelési ingerem van! Ez tart már egy hete, ma meg sűrű túrószerű fehér folyás jelentkezett! De érdekes mert két napig elmúlt az inger, lehet azért mert nem foglalkoztam vele! De aztán újra előjött! Előtte volt egy gyulladásom, de a gyógyszer után úgy éreztem nem kezeltek ki rendesen, arra meg kaptam kenőcsöt! A párommal a menzesz utolsó pár napján voltunk együtt, és nem ment el bennem! Erre különösen figyeltünk! Nem tudom mi lehet a baj!2011. nov. 22. 12:55
1/7 anonim válasza:
Nekem nem várt előtt kb. egy héttel kezdődött hogy sűrűn jártam pisilni!!! De bármi lehet!!!13+5hkm.
2/7 anonim válasza:
Én a fertőzésre tippelnék, de egy terhességi teszt megmondja.
3/7 A kérdező kommentje:
Mikortól lehet tesztelni legkorábban?
2011. nov. 22. 13:10
4/7 anonim válasza:
ha túros a folyásod akkor szerintem bacid van a vízelési inger meg azért is lehet mert fel vagy fázva
5/7 A kérdező kommentje:
Azért fura, mert nem rohangálok wc-re! Csak látensen érzem a vizelési ingert! Tehát nem érzem azt beakarnék pisilni! Most sokat iszom, meg Urogint iszok még, aztán meglátom mi lesz!
2011. nov. 22. 18:02
6/7 anonim válasza:
És kérdező, ez nem zavar?
A tinktúra alkalmazása terheseknek és szoptatós anyáknak ellenjavallt.
Nyilván a te betegtájékoztatódban is le van írva, csak el kéne olvasni, ugyanis azért adják.
Ha mégis baba, akkor mit csinálsz?
Vannak néhány napos tesztek is, de nem megbízhatóak. Kb. 2 hét után van megbízható eredmény.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére múlik az állandó pisilési inger! Tegnap óta folyadék kúrán vagyok, rengeteget iszom, meg használom az Urogint, és sokat enyhült! Még pár napig folytatom, aztán remélem rendben leszek!
2011. nov. 23. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!