Gyógyszerallergia kijöhet nemi szerveken is?
Furcsa barnás színű folyásom van és viszketett is a nemi szervemnél pár napja (már nem).
17L
Folyamatosan ahogy a többi tünet enyhül, ez is enyhült. Lehetséges, hogy itt is kijött? :S
Köszönöm.
Szia!
Hogy most mi a bajod, nem tudom - a kérdésedre válaszolva: lehet gyógyszerallergia nőgyógyászati gond oka, igen. Én rengeteg gyógyszerre vagyok érzékeny vagy allergiás, az erősebb antibiotikumok, és még egy vagon más szer kiirtja a hüvelyflórámat, amitól odabenn felborul a természetes egyensúly, és baktériumok szaporodnak el. Tehát végülis fertőzést kapsz, de mégis a gyógyszer okozza.
Lehetséges, hogy most is ez van, ha szedtél valamit.
Nekem folyásom nem szokott lenni, csak viszketés, de a dokit ne halogasd, mert olyanná fokozódhat a betegség, hogy kibírhatatlan lesz, és súlyos (hidd el, tapasztalat, egy párszor megpróbáltam ellógni a nőgyógyászt...).
25/L
Köszönöm a válaszokat.
Doxycyclint szedtem, 2 szemet össz-viszz de az egész testemen vörös kiütések jelentek meg a nemi szervemnél pedig beduzzadt érzésem volt (nemvolt látható semmilyen elváltozás) és viszketett. Gyomorpanaszokat is okozott. Orvosok azt mondták gyógyszerallergia és egyedül a nemi szervi gondokkal nem voltam orvosnál.
19:17 vagyok
Ha a gyomroddal is gond volt, akkor tuti, hogy a flórádra volt káros hatással. Ezek szerint érzékeny vagy, mindennel szedj Normaflore-t, amire ilyen durván reagálsz, azt pedig írd fel a tiltólistára. Nekem már két A4es oldalt tesz ki a listám :)
Nem szedted sokáig, úgyhogy maguktól is rendbejöhetnek a dolgok, de ha még két napig nem javul, akkor mindenképp gyógyszer kell (általában valami kúpot, vagy ilyesmit adnak, csupa élmény).
Jobbulást!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!