Ez gyógyszerallergia?
Figyelt kérdés
Az orvos kiírt egy erős antibiotikumot, amit azelőtt még soha nem szedtem. Rögtön az első nap mikor elkezdtem szedni, hasmenésem és hányingerem volt. Ez nem is lett volna baj, csak az államnál kijött egy csomó pattanás, olyanok, mint a kiütések. És viszketnek is. Amúgy nem vagyok pattanásos fajta.
Eddig még nem volt gyógyszerallergiám.
18.L
2009. nov. 30. 21:58
1/3 anonim válasza:
Bőrgyógyászt látogasd meg sürgősen, valósznűleg az.
2/3 anonim válasza:
Igen,penicillin érzékenység. Nekem 19 évesen jött ki,hagyd abba a szedését rögtön,és konzultáűlj az orvosoddal. Ir majd penicillin származék nélküli antibiotikumot.
3/3 anonim válasza:
Esetleg még reggel próbáld meg a következőt egy calcium pezsgőtabletta kíséretében bevenni, de ha a tünetek holnap is fennállnak, akkor menj vissza az orvoshoz, mert valószínűleg allergia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!