Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mirabella fogamzásgátló...

Ireallydontknow kérdése:

Mirabella fogamzásgátló mellékhatásai?

Figyelt kérdés

Szeptemberben elkezdtem szedni a bogyot cikusom utolsó napjától mindennap időben s szünetben nem jött meg ( biztos idő kell mire beáll)

Szünet után újra kezdtem második levelet es annak második felében vérzésem is volt aztán pár nap múlva újra 1-1 napot s aztán újra végeztem így utolsó pár szemet be se szedtem mert zavaró voltak a vérzések.

Azóta nem szedem viszont voltunk együtt a párommal de hcg teszt negatív és tüneteim aggasztóak mellem iszonyatosan fáj, szurkál a hasam, hangulat ingadozás , mikor ürül ki a szervezetemből? Van időpontom dokihoz de addig hormonálisan ki készülök! Csinálhat ekkora zavart?

2022. nov. 3. 01:21
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Idő kell mire a szervezet hozzá szokik, hisz ezek nem olyan tabletták mint a vitamin, sokminden van bennük.

A legjobbat az orvos mondja majd meg, lehet kipróbáltok majd egy másikat.

2022. nov. 3. 08:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy szedd rendesen vagy akkor inkább ne szedd. Jó nagy marhaságot csináltál hogy a levél közepén abbahagytad... Ezzel doki nem fog tudni kit kezdeniajd az idő megoldja. Most teljesen felborult a hormonháztartásod.
2022. nov. 6. 08:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!