Tág hüvely? Mit jelenthet ez valójában?
Voltam nőgyogyásznál, álltalanos orvosi kivizsgáláson. Majd otthon vettem észre hogy a szokásos sablon duma mellett pl h milyen vastag a méhnyálkahártya rá van írva az ambuláns lapra hogy “tág hüvely”. Nem szültem még pedig. Másnak is írt már ilyet az orvos. Most ez azt jelentené hogy az átlaghoz képest tág vagyok ott lent
28/N
Kérdező, partnereidnek nagy mérete volt eddig?
(nyugi nem arra akarok kilyukadni hogy attól tágultál ki és hogy milyen *****vagy)
A 4-es kérdését hagyd figyelmen kívül. Senkinek semmi köze a partnered méretéhez.
Kérdező: teljesen normális. Vannak, akiknek szűkebb (pl nekem, ambuláns lapon is ez áll, és nem mindig kellemes az együttlét), vannak, akiknek tágabb.
Ha a barátoddal összepasszol az a lényeg.
"Az intim tornával a tónusosságát lehet javítani, a hüvely hosszát és átmérőjét nem változtatja meg."
A hüvely átméröje az, amire szülés közben ki tud tágulni, normál esetben a hüvelyfal összehúzódik és egész szük tud lenni, ha az izmok kellöen feszesek! Csak ehhez megfelelö állapotban kell lenniük az izmoknak.
A fö lényeg nem a szex, hanem ha a hüvely nem kellöen edzett, izmos, akkor nem tudja a fölötte lévö szerveket a helyükön tartani, aminek több negatív következménye lesz késöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!