Hüvely, külső nemi szerv viszketést mivel tudnám csillapítani?
Figyelt kérdés
Valószínűleg bakteriális fertőzésem van, bő folyás, vörös, viszkető, égő szeméremtest a tüneteim. Dokihoz csak hétfőn jutok el, addig mivel csillapíthatnám a viszketést, mert megőrülök így a hétvégén. Vitagyn Ct kezdtem használni.2022. okt. 21. 12:37
1/6 anonim válasza:
Canesten krémet vegyél. Tisztálkodj minden vizeléskor és kend be vékonyan.
2/6 anonim válasza:
Vegyél este és reggel kamillafőzetes ülőfürdőt. Egy nagyobb lavórba önts
egy nagy fazék kamillafőzetet, ülj bele jó negyedórára. Utána öblítsd le magad, s kend be Canesten krémmel.
3/6 anonim válasza:
Ha a folyásod ilyen fehér és túrószerű, akkor valószínűleg nem baktérium, hanem hüvelygomba (az gyakoribb mint a baci) és canestent tudsz venni rá.
Ha tényleg bakteriális, akkor amit használni kezdtél az elvileg jó.
kitartás hétfőig :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🙂 Nem fehér, túrós hanem sárgás inkább.
2022. okt. 21. 13:08
5/6 anonim válasza:
Nálam a betadine hüvelykúp és a forróvizes lemosás működött (csak a nagyon forró víz kemikáliák nélkül), a lemosás után pedig szárazra törlést (papírtörlővel míg tart a fertőzés) követően Canesten kenőcs.
Drasztikusan hangzik, ám a szelídebb megoldások esetemben nem váltak be.
6/6 anonim válasza:
Most voltam orvosnál ugyanezzel. Vett le tenyésztést, azt mondta, ha addig kibírom, amíg meglesz az eredmény, akkor nem ad addig gyógyszert. Használjak addig is laktobacilusos készítményt. Lactofeelt vettem, nyilván nem múlt el tőle, de sokkal elviselhetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!