tea, egyszerre inni és odatartani a hasadhoz (mondjuk utóbbihoz vehetsz külön is melegítőt)
Illetve ha nagyon rossz, gyógyszer (én rubophent használok, de ott van még a nospa is, az is jó)
2022. okt. 28. 17:17
2/13 anonim válasza:
Én is így indultam, sokszor meg se éreztem, aztán pár éve úgy faj, hogy csak gornyedni tudok… Régen nospat szedtem, mostanában algoflex m. De cdak enyhíti, és úgy is tud rendesen fájni . Én egy zárható nejlon tasiba annyira meleg vizet rakok, amennyit elviselek, és be szoritom a hasam hoz a nadraggal. Eskü sokat segít. Esetleg cickafark tea, ha a zacskós dolog nem kivitelezhető. Azt viszont amikor már fajdogalni kezd, idd meg. Bio boltban meg sok drogeriaban lehet kapni, pár száz Ft :)
2022. okt. 28. 17:25
3/13 anonim válasza:
Appranax 500. Vényköteles gyógyszer. Teljesen leviszi a fájdalmat. Néha van olyan, hogy beveszek 1-et és 1 óra múlva még mindig fáj, akkor beveszek még egyet. Az már tuti.
2022. okt. 28. 17:30
4/13 anonim válasza:
Nospa+ ami van itthon, pl Cataflam pár óra és elmúlik a fájdalom, míg alszom egyet.
2022. okt. 28. 17:34
5/13 anonim válasza:
Cataflam dolo rapid, meleg víz és pihenés
2022. okt. 28. 17:38
6/13 anonim válasza:
Cataflam, gyógyszertárban pedig lehet kapni ilyen kék zselés melegítős cuccot, amit hűteni is lehet. Na én azt megmikrózom és a hasamhoz rakom.
2022. okt. 28. 17:40
7/13 anonim válasza:
Nekem is hasonlóan volt, kb 24-25 éves koromig egyáltalán nem fájt aztán megváltozott. Még mindig szerencsés vagyok mert csak pár havonta egyszer, de akkor tud nagyon rossz lenni. Nekem is a melegvizes palack jött be a hasamra, meg a gyógyszerek ha már nagyon rossz. Az Algoflex M és a Nospa is nagyon jó.
Meg a szenvedősebb napokon nehezebb megállnom a nassolást meg hogy sokat cigizzek, de azok inkább csak figyelemelterelésre jók magán a fájdalmon sokat nem segítenek.
2022. okt. 28. 19:49
8/13 anonim válasza:
Amúgy ki pontozza le a válaszokat ??? Remelem olyan akinek sose kellett átélnie ..
2022. okt. 28. 21:12
9/13 anonim válasza:
Trolltanya az egész hely. A múltkor egy kérdés alatt engem lepontoztak egy másik választ meg fel, pedig kb ugyanazt írtuk. Na mindegy, most felpontoztam mindenkit :)
2022. okt. 28. 21:53
10/13 Metionin válasza:
Apranax 500, nekem anno felírta a doki, amikor elmondtam, hogy mi mindennel próbálkoztam de semmi sem használt és többször jött ki az ügyelet, hogy görcsoldó injekciót adjanak, mert nem bírtam felkelni a görcstől. Azóta szerencsére fogamzásgátlót szedek és úgy elviselhető de előtte nagyon rossz volt, főleg hogy hánytam is és emiatt a gyógyszert sem tudtam időben bevenni, csak az első nap végén, amikor már alábbhagyott a hányinger. Az iskolából többször hazaküldtek, ha megúsztam az injekciós görcsroham nélkül, akkor hányásszünetekkel végigvegetáltam az órákat meg a buszozást hazáig és lefeküdtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!