Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogyan birja a fajdalmas...

Ki hogyan birja a fajdalmas menstruaciot atveszelni?

Figyelt kérdés

Az utobbi egy evben eszre sem vettem, ha megjon, viszont mostanaban megint olyan, mint regen hogy mindenem iszonyatosan faj.

Gyogyszert veszek be, de sz.rt se er

Akinek ugyanilyen fajdalmas a menstuacioja, az mivel enyhiti, hogyan veszeli at?

2022. okt. 28. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

tea, egyszerre inni és odatartani a hasadhoz (mondjuk utóbbihoz vehetsz külön is melegítőt)

Illetve ha nagyon rossz, gyógyszer (én rubophent használok, de ott van még a nospa is, az is jó)

2022. okt. 28. 17:17
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Én is így indultam, sokszor meg se éreztem, aztán pár éve úgy faj, hogy csak gornyedni tudok… Régen nospat szedtem, mostanában algoflex m. De cdak enyhíti, és úgy is tud rendesen fájni . Én egy zárható nejlon tasiba annyira meleg vizet rakok, amennyit elviselek, és be szoritom a hasam hoz a nadraggal. Eskü sokat segít. Esetleg cickafark tea, ha a zacskós dolog nem kivitelezhető. Azt viszont amikor már fajdogalni kezd, idd meg. Bio boltban meg sok drogeriaban lehet kapni, pár száz Ft :)
2022. okt. 28. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Appranax 500. Vényköteles gyógyszer. Teljesen leviszi a fájdalmat. Néha van olyan, hogy beveszek 1-et és 1 óra múlva még mindig fáj, akkor beveszek még egyet. Az már tuti.
2022. okt. 28. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Nospa+ ami van itthon, pl Cataflam pár óra és elmúlik a fájdalom, míg alszom egyet.
2022. okt. 28. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Cataflam dolo rapid, meleg víz és pihenés
2022. okt. 28. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Cataflam, gyógyszertárban pedig lehet kapni ilyen kék zselés melegítős cuccot, amit hűteni is lehet. Na én azt megmikrózom és a hasamhoz rakom.
2022. okt. 28. 17:40
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

Nekem is hasonlóan volt, kb 24-25 éves koromig egyáltalán nem fájt aztán megváltozott. Még mindig szerencsés vagyok mert csak pár havonta egyszer, de akkor tud nagyon rossz lenni. Nekem is a melegvizes palack jött be a hasamra, meg a gyógyszerek ha már nagyon rossz. Az Algoflex M és a Nospa is nagyon jó.

Meg a szenvedősebb napokon nehezebb megállnom a nassolást meg hogy sokat cigizzek, de azok inkább csak figyelemelterelésre jók magán a fájdalmon sokat nem segítenek.

2022. okt. 28. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy ki pontozza le a válaszokat ??? Remelem olyan akinek sose kellett átélnie ..
2022. okt. 28. 21:12
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Trolltanya az egész hely. A múltkor egy kérdés alatt engem lepontoztak egy másik választ meg fel, pedig kb ugyanazt írtuk. Na mindegy, most felpontoztam mindenkit :)
2022. okt. 28. 21:53
 10/13 Metionin ***** válasza:
36%
Apranax 500, nekem anno felírta a doki, amikor elmondtam, hogy mi mindennel próbálkoztam de semmi sem használt és többször jött ki az ügyelet, hogy görcsoldó injekciót adjanak, mert nem bírtam felkelni a görcstől. Azóta szerencsére fogamzásgátlót szedek és úgy elviselhető de előtte nagyon rossz volt, főleg hogy hánytam is és emiatt a gyógyszert sem tudtam időben bevenni, csak az első nap végén, amikor már alábbhagyott a hányinger. Az iskolából többször hazaküldtek, ha megúsztam az injekciós görcsroham nélkül, akkor hányásszünetekkel végigvegetáltam az órákat meg a buszozást hazáig és lefeküdtem.
2022. okt. 28. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!