Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Miért használtok WC...

Lányok! Miért használtok WC papírt még pisilés után is?

Figyelt kérdés
Nem felesleges azt a pár cseppet törölhetni és pazarolni a papírt?
2022. okt. 25. 07:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
2-es/6-os: a nagyajkak között ottmaradó (akár csak pár csepp) vizelettöl a közbezárt bör/nyálahártya kipirosodik, ég, begyullad, ami nem igazán kellemes állapot.
2022. okt. 25. 09:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
10: Én addig ismétlem a törlést tiszta, száraz felülettel, amíg kerül valami a papírra. Széklet és menstruáció esetén ez általában több tépés.
2022. okt. 25. 10:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A barátom is letörli a pisit, ugyanis nem egy igénytelen hülye, hanem értelmes férfi, aki nem szeret hugyos alsógatyában létezni.
2022. okt. 25. 11:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy ne legyen pisis a bugyim, jézusom milyen hülye kérdés.

10: amúgy én azért törlök pisilés után is sok papírral, hogy véletlenül se ázzon át a papír a kezemig. Persze utána mindig kezet mosok, de akkor is.

2022. okt. 25. 13:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
10-es: rengeteg helyen a lehetö legolcsóbb papírt használják és ebböl tényleg sok réget kell, hogy ne menjen egyböl szét, hanem müködjön is, mint törlöpapír. Aki ezt szokta meg, az akkor is így csinálja, ha jó a WC papír minösége.
2022. okt. 25. 14:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

14, 15

Köszi. :) Hát volt még egy korábbi élményem is, Balcsin voltam az egyik nagyon jó barátnőmmel és pár nap után jött az ő barátnője is. Irtó jól elvoltunk amúgy. És hát... minden nap elfogyott egy tekercs wc papír. Én nem tudom, hogy mit csinálok jól (vagy rosszul), de nekem tényleg bőven elég 2-3 darab (vagy szelet).

Na mindegy, akkor ez már a rejtélyek kategóriája lesz, mert én egy kicsit sem érzem azt, hogy pisis maradnék ennyi használata után, de hát különbözőek vagyunk, különböző anatómiával.

10-es voltam

2022. okt. 25. 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy különbözö hozott szokásokkal :)
2022. okt. 25. 16:41
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

17

Nem tudom, nekem írtad-e (16-os vagyok), de neked megmutatta anyukád, hogy hány szelet wc papírt használj punci törlésre pisilés után? :) Mert nekem nem mutatta meg.

2022. okt. 25. 16:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen nem erre gondoltam, hanem hogy ahol vacak papír van, ott azt szokják meg, hogy sokat célszerü használni, és ott a szülök (az anyuka) is sokat használ, mert különben nem ér semmit.

A szokások nem mindig direkt mutatással terjednek, hanem célsezrüségi okokból alakulnak ki

2022. okt. 25. 18:19
 20/25 anonim ***** válasza:

19

Ja, értelek. :)

2022. okt. 25. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!