Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Miért használtok WC...

Lányok! Miért használtok WC papírt még pisilés után is?

Figyelt kérdés
Nem felesleges azt a pár cseppet törölhetni és pazarolni a papírt?
2022. okt. 25. 07:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Te szeretsz pisis alsógatyában lenni?
2022. okt. 25. 07:48
 2/25 anonim ***** válasza:
8%
Épp ezt kérdezem én is, főleg, ha tisztasági/ vagy rendes szárnyas betét is van bent. Az pedig úgyis felszívja azt a maradék pár csepp pisit is a folyás, vagy vérzés mellett.
2022. okt. 25. 07:51
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Undorító
2022. okt. 25. 07:51
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet is csak olyan pasi kérdez, aki nem látott még női nemi szervet közelről.😅
2022. okt. 25. 07:57
 5/25 anonim ***** válasza:
92%

Nincs kizárva az, hogy látott.

Vannak egyszerűen igénytelen emberek, hogy az alap higéniai dolgokat nem tartják, de amúgy rendezettek.

Bennem mondjuk nem merül fel egy ilyen kérdés és remélem egy olyan lányban sem akivel kapcsolatba kerülök, hogy pl minek tisztán tartani magam, minek direkt megmosni, ha úgy is éri a víz stb.

2022. okt. 25. 08:03
 6/25 anonim ***** válasza:
4%
Én a 2-es vagyok, de én komolyan kérdezem, ha betét van bent, minek törlitek? Olyankor én sem szoktam. A bugyi az ne legyen pisis, mert kellemetlen ha nedves, de a betét úgyis felszívja, nem?
2022. okt. 25. 08:06
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Alapvető higiéniának nevezik a dolgot.
2022. okt. 25. 08:12
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

6. Fertőzésekről hallottál-e?

A bomló vizelet - azon kívül, hogy büdös, -kiváló táptalaj a baciknak, akik aztán a fincsi kis testmelegben órákig érlelt húgyos-folyásos-véres betétedből feldzsalnak a hüvelyedbe.

No, ezért.

2022. okt. 25. 08:33
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Fúj....aztazeget. Ezt remélem, nem komolyan kérdezed.

Mindjárt visszajön a reggeli...

2022. okt. 25. 08:37
 10/25 anonim ***** válasza:
69%

Komolyan mondom, ha nem lenne ennyire kretén a kérdés, még röhögnék is rajta egyet. De hogy ez is már hanyadszor teszi fel az idióta kérdéseit... Múltkor volt az, hogy miért tart olyan sokáig a nőknek a pisilés kirándulás közben...

Amúgy mikor kéne wc papírt használni? Pisilés előtt? Vagy pisilés közben?

Egyébként van vmi, amit nőként én sem értek... Aki esetleg válaszol, azt megköszönöm. Miért használnak a nők olyan sok wc papírt? Én nagyon keveset használok egy-egy alkalommal (a három rétegűből 2-3 darabot). Ti szó szerint megdörgölitek magatokat? Bocs az intim kérdésért, csak tényleg nem értem. (Azért merült fel bennem a kérdés, mert egy időben mindkét fiam barátnője nálunk lakott, most már csak az egyiké és a wc papír vészes sebességgel fogy. Nem sajnálom rá a pénzt, mert bár drága, de ne ezen múljon akármi is, csak nem értem.)

2022. okt. 25. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!