Miért lettek Budapesten hónapok óta minden gyógyszertárban hiánycikkek a pharmatex termékei?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 20:00
2/10 A kérdező kommentje:
Ne legyél már ökör!
Azt tudom, hogy lehet rendelni. Arra vagyok kíváncsi, hogy ennek ellenére a gyógyszertárakban miért hiánycikk?
2022. okt. 20. 10:21
3/10 anonim válasza:
ökrözd a közvetlen hozzátartozóidat, ha kérhetném...
Mi a fene bajod van az online rendeléssel...??? Mikor már szinte mindent úgy vásárolunk...
Egy kattintás, megveszed, és másnap érte mész a legközelebbi gyógyszertárba. Így nincs szállítási ktsg.
Nem értem, mi ezen a bonyolult....
4/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem a kérdésre válaszolsz.
2022. okt. 21. 13:05
5/10 anonim válasza:
Nem biztos, h az az online rendelősdi működik. Én akárhány patikát hívtam, mindenhol azt mondták: sokan keresték ma is, de nincs, országos hiánycikk. Amúgy k** a dühítő😡
6/10 anonim válasza:
Különben, ha rámész arra, h rendelés, kiírja, h nem kapható.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, már tudom sajnos.
Vajon mi lehet az oka?
2022. nov. 16. 17:16
8/10 anonim válasza:
Hát, a sok sz*r után vhogy számítottam erre… már szexelni sem lehet nyugodtan😡 Az a kellemetlen, h nincs helyettesítő dolog.
Most írok a pharmatexnek és megkérdezem őket.
10/10 anonim válasza:
Újra van krém! Ma vettem 2-őt is😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!