Ezzel erdemes surgosen nogyogyaszhoz menni?
Figyelt kérdés
Baleset tortent vedekezes kozben. Utana egy oran belul bevettem az esemeny utanit, valamint egy olyan nap tortent amikor a ciklus naptaram szerint alacsony volt a teherbeesesi esely. Ebben a honapban nem jott meg, par nappal utana csinaltam egy clear blue tetszet, negativ lett. Azota mar 11 napja kesik... Ha ilyennel bejelentkezem nogyogyaszhoz fogok hamar idopontot kapni? Valamint erdemes vagy varjak meg?2022. okt. 15. 21:49
11/11 anonim válasza:
“Utana egy oran belul bevettem az esemeny utanit”
Úgy eszitek, mint a cukrot, aztán 10 éven belül csodálkoztok, hogy bekövetkezim a súlyos hormonzavar és egyéb következmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!