Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szeretnék gyermeket. Ha...

Nem szeretnék gyermeket. Ha nincs semmilyen nőgyógyászati panaszom, van lehetőségem méheltávolításra? Továbbá, ha ez megtörténik, az a szexuális életre milyen hatással lesz? Hüvelyi orgazmus és méhnyak orgazmus jellemzett korábban, nem csiklós..

Figyelt kérdés

2022. okt. 15. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem 37 évesen miért ez a drasztikus megoldás jut eszedbe. Több olyan módszer van, amivel a menstruációt is ki lehet iktatni, csak a nőgyógyászoddal kell megbeszélni, de külföldön a petevezeték elkötést is megcsinálják.
2022. okt. 15. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Anyukámnak 40 évesen vették ki a méhét, mert muszáj volt, kegyetlen volt az egész, a gyógyszerektől jól meghízott és durván szőrösödni kezdett, beütött a menopauza...

Nem ér annyit az egész, szerencse, hogy meg sem csinálják

2022. okt. 15. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Arra nincs, elköttetni viszont elköttetheted magad (Szlovákiában, pl.)

Eleve a petefészek által termelt hormonok miatt sem fogják kivenni a méhűri szerveidet.

2022. okt. 16. 08:46
 14/15 anonim válasza:
67%
Vannak már annyira személyre szabott fogamzásgátlók, amelyek nagyon kevés hormont tartalmaznak. Mi ezt használjuk, jobb, mint a műtét+ mi lehet meggondoljuk magunkat, és lesz gyerek
2022. nov. 7. 23:09
 15/15 valaki : ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem annyira jó ötlet. Inkább szedj fogamzásgátlót és járj vizsgálatra. Ha volt ilyen betegség a családodban, járj félévente. De szerintem nem veszik ki, max magánklinikán, súlyos milliókért, de ott se biztos. Államiban meg biztos nem, mikor egy csomó beteg nőre sincs idő.

Amúgy én is akartam, hogy belőlem kiszedjenek valamit, mikor az már beteg volt. Ameddig nem volt nagyon indokolt, hiába rágtam a küszöböt, hogy szedjék már ki.

2022. nov. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!