Nem szeretnék gyermeket. Ha nincs semmilyen nőgyógyászati panaszom, van lehetőségem méheltávolításra? Továbbá, ha ez megtörténik, az a szexuális életre milyen hatással lesz? Hüvelyi orgazmus és méhnyak orgazmus jellemzett korábban, nem csiklós..
Nincs rá lehetőség Magyarországon!
40 év felett 3 gyerekkel is csak a petevezetéket kötik el. A méh eltávolítás viszonylag nagy egészségügyi kockázattal jár, kerülendő, amíg lehetséges.
Értem hogy nem akarsz gyereket mivel nem kötelező de egy méheltávolítás nagyon drasztikus lépés.Ha jól tudom nem csinálják meg csak úgy azzal az indokkal hogy te nem szeretnél gyereket és csak bizonyos kor után vagy olyan eü állapot kell hogy indokolt legyen de lehet én tévedek.
Megváltozna a hangulatod meg pár dolog utána miután rengeteg női hormon termelődik bennünk és a méh jelenléte összefügg ezekkel a testi folyamtokkal magyarán olyan lennél mint egy menopauzás idősődő nő akinek folyamat hangulatingadozásai vannak és nem épp van sok kedve a párjával együtt lenni.Ezt ne akard.Inkább védekezzetek.
Köszönöm szépen a (részletes) válaszokat, ez gyorsan el is dőlt.
(Volt ilyen jellegű megbetegedés a családomban, igen, halmozottan, szerencsére én még nem vagyok érintett. 37N. És természetesen nagyon sajnálok minden nőt akivel bármilyen betegség, komplikáció miatt történt ilyen műtét, stb. Ezzel a kérdéssel nem Őket szerettem volna bántani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!