Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sosem kívánom a szexet. Mi...

Sosem kívánom a szexet. Mi lehet az oka? Kihez kéne fordulnom segítségért?

Figyelt kérdés

Tiniként sem kívántam. Aztán elég későn szerelmes lettem (22 évesen). Akkor megtörtént az első szex. Ritkán volt kedvem hozzá, de azóta is simán elvagyok nélküle hónapokig. Nyilván a jelenlegi kapcsolatom tönkrement emiatt. Inkább kényszernek éreztem mindig. A párom már nem tűrte el. Érthető módon.

Igaz fogamzásgátlót szedek az első szex óta. Mondtam a páromnak, hogy lehet ez is az oka és abbahagynám. De erre már nem kerülhetett sor.

Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, egészségügyi gondom nincs.

Lehet ezen egyáltalán segíteni?

Nők válaszát,tapasztalatait várom.

28N

2022. okt. 11. 22:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem kívánom a szexet mással sem, és a masztit sem. Ha szexeltünk, akkor mindig azt mondtam magamban, hogy végre letudtam egy időre. Gyakran fájt is, nem nedvesedek. Küszködés az egész.

Köszönöm a tanácsokat. Igyekszem megfogadni. A fogamzásgátlóval pedig le fogok állni.

2022. okt. 12. 07:18
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

Nem feltétlen aszexualitás, plusz a tabletta pl lelőtte a libidómat :(, de az exemmel annyira szr volt a szex, hogy vele nem kívántam.

Én is azt hittem, hogy velem van a baj, de nem. A barátommal szinte minden nap szeretkezünk, mert összepasszolunk, és domináns (az exem nem volt az, de igényeltem volna az irányítást).

2022. okt. 12. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!