Hová kéne fordulnom segítségért?
Figyelt kérdés
Sajnos két éve szenvedek visszatérő húgyúti fertőzéssel, hüvely gyullassal, hüvely gombával.. Ezek nem mind egyszerre hanem kulon kulon vizsgálaton eredmenyei. Legtöbbször nőgyógyásznal voltam de mar kétségbeesetten elmentem a bőr es nemibeteg gondozoba is ahol kenetvetel es vérvétel utan irtak 3 doboz gyógyszert amit persze szepen be is szedtem de semmivel nem lett jobb..Legutobbi vizsgálat során ami nőgyógyászati volt kenet tenyésztés húgyúti fertőzés diagnozissal kaptam gyógyszert huvelyflirahelyreallitott de a helyzet csoppet sem javult. Kérem akinek van ötlete Hova lehetne menni az segitsen! Köszönöm2016. jún. 17. 20:01
1/10 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót?
Szexuális életet élsz? Párod volt orvosnál? Tőle is vettek kenetet? Kapott kezelést?
2/10 anonim válasza:
Én is voltam így. Párom állítólag volt dokinál ahol azt mondták nincs baja. Ennek ellenére kutya bajom mióta szakítottunk... Szóval dokihoz a pároddal!
3/10 anonim válasza:
Én is azért kérdeztem, mert bár nekem a nődoki írt gyógyszert, amit a páromnak kellett szedni, mégsem jöttem rendbe. Amikor ő is elment dokihoz, urológushoz és csináltak neki is tenyésztést, és az alapján kapott gyógyszert, akkor oldódott meg.
Bár azért akkor is időnként visszatért. Nekem akkor szűntek meg teljesen az ilyen problémáim, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen élek sexualis életet illetve éltem mig egészséges voltam.pont emiatt kaptam ezt a betegséget.. De vele mar fel eve vege es massal meg azota nem voltam es nem javulok. Fogamzásgátlót sose szedtem. Kenet tenyésztés ketszer volt eloszor gombat es húgyúti fertőzést mutatott .. Gyógyszert beszedtem nem hatott. Masodik kenet tenyésztés csak húgyúti fertőzést mutatott es gyógyszert arra szedtem de semmi valtozas
2016. jún. 17. 20:23
5/10 A kérdező kommentje:
Illetve kenettenyesztes csak nalam volt meg vizsgálatok sok fajta kreet kupot gyógyszer hasznaltam végleges gyógyulást semmi nem hozott .. El vagyok keseredve ketve sok pénzem.idom energiám es a lelkivilagom is ráment erre
2016. jún. 17. 20:25
7/10 A kérdező kommentje:
Lehet butaság a kérdésem.de hol van meg mi az az std cenrum ott mit csinalnak?
2016. jún. 17. 22:53
10/10 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam. Mivel a nemi gondozoban csinaltam szurovizsgalatot es semmilyen memi betegséget nem mutatott csak húgyúti fertőzést... De akkor kaptam.gyogyszert nem mult el azota is folyamatosan jarok. Akkor az urológus lesz a megoldás
2016. jún. 20. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!