Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sosem kívánom a szexet. Mi...

Sosem kívánom a szexet. Mi lehet az oka? Kihez kéne fordulnom segítségért?

Figyelt kérdés

Tiniként sem kívántam. Aztán elég későn szerelmes lettem (22 évesen). Akkor megtörtént az első szex. Ritkán volt kedvem hozzá, de azóta is simán elvagyok nélküle hónapokig. Nyilván a jelenlegi kapcsolatom tönkrement emiatt. Inkább kényszernek éreztem mindig. A párom már nem tűrte el. Érthető módon.

Igaz fogamzásgátlót szedek az első szex óta. Mondtam a páromnak, hogy lehet ez is az oka és abbahagynám. De erre már nem kerülhetett sor.

Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, egészségügyi gondom nincs.

Lehet ezen egyáltalán segíteni?

Nők válaszát,tapasztalatait várom.

28N

2022. okt. 11. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Valószínű,hogy ilyen szexuális beállítottságú vagy!

Elvagy nélküle!

2022. okt. 11. 22:14
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Aszexuális lehetsz. Nincs ezzel semmi baj ez is egyfajta beállítottság. Hozzad hasonloakkal ismerkedj és minden jól fog menni.
2022. okt. 11. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Hát, ha odalent minden rendben, akkor felül kell rendet tenni: szexuálpszichológust érdemes felkeresni. Vele megkeresheted, hogy van-e valamilyen blokk - trauma vagy neveltetés okán - ami miatt esetleg nem tudod elengedni magadat.
2022. okt. 11. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem feltétlenül szexualitás kérdése , lehet csökkent a libidód valami miatt. Ha van időd én is keresnék egy pszichológust ahogy a fenti írta és még a gyógyszert is szüneteltetném egy darabig. Lehet az is közre játszik .
2022. okt. 11. 22:20
 5/12 A kérdező kommentje:

Hú köszönöm a gyors és normális válaszokat.

Én is gondolkodtam azon, hogy lehet nem akkora baj ha elvagyok így. Nem kötelező a szex. Mondjuk párt nem fogok találni az biztos.

A szexuálpszichológus is jó ötlet!! Megmondom őszintén azt sem szeretem, ha valaki megölel vagy hozzám ér. Velem valami nem stimmel. :(

Most meg itt bőgök, mert hiányzik a párom. Én meg egy ilyen roncs vagyok. Ennyit sem tudok megadni neki...

2022. okt. 11. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Ezen ne törd magad , ha ő annyit se tudott támogatni téged hogy eljuss egy ilyen szakemberhez ...ott valami gond van a kapcsolatban. Ezt az utat végig járhatta volna veled. De tudod mi a legjobb ezek után már csak sokkal jobb jöhet és lesz is :D
2022. okt. 11. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hormonális oka, ami egyéb látványos panaszt nem okoz. Vizsgáltasd ki magad ilyen irányban alaposan, erre specializálódott szakorvossal. A fogamzásgátlót pedig arra az időre mindenképp hagyd abba.
2022. okt. 11. 22:24
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
A fogamzásgátló nagyon sok nőnél okozza ezt, én arra gondolnék első sorban a helyedben
2022. okt. 11. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem minden partnerrel egyforma a szex, egy után még ne vonj le végleges következtetéseket. A tabletta is csökkentheti a libidót. Legközelebb gumival védekezz!

Ettől még lehetsz aszexuális, de ennyiből még nem egyértelmű.

Semmi esetre se érezd kényszernek, ne úgy állj hozzá (legközelebb), hogy meg kell tenned a pasiért. Olyannak próbáld ki legközelebb, aki igazán vonzó, akkor, amikor már úgy érzed, hogy kívánod. Ne menj bele senki kedvéért olyasmibe, amit nem akarsz, amire még nem állsz készen. Aztán majd kialakul.

2022. okt. 11. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Kérdés, a szexet egy másik emberrel nem kívánod csak, vagy a masztit sem?
2022. okt. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!