Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma meg jött és nagyon fáj mit...

Ma meg jött és nagyon fáj mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már vettem be nospát de ugyanúgy fáj pedig már eltelt pár óra. Nekem 1. Napon mindig nagyon fáj a hasam de sose tudom hogy lenne jobb. Bárki bármi tippet tudna adni?

Hányingerem is van egy kicsit, aludni esélytelen hogy tudnék mert iszonyú a fájdalom

2022. okt. 3. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Minden más hónapban mit csinálsz? Tedd ugyanazt most is.
2022. okt. 3. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Szenvedek azt csinálom
2022. okt. 3. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Tudom, hogy sokan szednek Nospát, de az nem igazán erre való. Az csak görcsoldó, de nem fájdalomcsillapító. Nekem is nagyon szokott fájni, én Appranax 500-at szedek olyankor, ez receptköteles. Véletlenül fedeztem fel a hatásosságát, később fórumon is olvastam, sokan szedik ezt.
2022. okt. 3. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Algoflex M és melegvizes palack szokott segíteni nekem.
2022. okt. 3. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
17%

Görcsoldó és fájdalomcsillapító is javasolt. Tehát vagy Algoflex M (ami 2 tabletta), vagy sokkal olcsóbban kijössz, ha ugyanazokat a hatóanyagokat külön veszed meg: pl. Drotaverin-Chinoin (vagy nospa) és bármilyen ibuprofen. A dózist egyeztesd, lehet, hogy az egyik gyógyszerből 2 tabletta felel meg a másikból 1 tablettának stb.

Emellett meleg vizes palack, hentergés a padlón, gimnasztika, meleg zuhany, ami jól esik. Nekem a gyógyszer kb. 1 óra alatt hat, ha az első kis kellemetlenségnél beveszem, akkor nem szenvedek egyáltalán.

2022. okt. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!