Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyflóra visszaállító...

Hüvelyflóra visszaállító hüvelykúp használata mellett lehet szexelni? Vagy amíg használom (2 hét) addig várni kell?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 07:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs semmi fertőzésem, semmi panaszom. Csak úgy simán lehet használni ilyen kúpot? Nem ártok vele semmit?
2022. szept. 21. 07:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs bajod, mi a frásznak akarsz gyógyszert tömni magadba ? Amúgy gyógyszeres kúp mellett nem lenne gusztusom szexelni...
2022. szept. 21. 07:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert védekezés nélkül szexeltem és most félek, hogy valamit akasr össze is szedhettem. De ez se biztos,csak ettól még bennem van egy ilyen érzés. Tudom, ha valamit elkaptam akkor már késő és ez a kúp nem segít. De akkor is talán megelőzésre.
2022. szept. 21. 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Összevissza beszélsz. Ilyen esetekre az STD szűrés a megoldás, egy esetleges nemi betegséget nem gyógyít meg a hüvelyflóra-helyreállító. Szexelni meg én tuti nem szexelnék úgy se, hogy nem fertőzésről van szó, sok tapasztalatom van sajnos hüvelykúpokkal, és a kúra végén több napba is beletelik ált., mire teljesen kiürül, addig meg tisztasági, mert folydogál napközben is, van, ami darabosan távozik, szóval nem túl gusztusos. De amúgy tényleg ne használd, ha nem kell, nemi betegséget úgysem tudsz megelőzni vele.
2022. szept. 21. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Hm, talán a Lactofeelre rá van írva, hogy szexelni is lehet mellette, de ha elkaptál valamit, amiatt ne csináld, mert ezen egy hüvelyöblítés vagy kúp már nem segít.
2022. szept. 21. 10:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Félsz, hogy össze szedtél valamit, de a hüvelykúp mellé mégis az érdekel, hogy tudod e csinálni? Az nem semmi....
2022. szept. 21. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Érdekelne, hogy mit vársz a hüvelyflóra helyreállítótól!

Sem nem kívánt terhességtől, és nemi betegségtől sem véd. Utólag bármire a halottnak a csók, még szimpla hüvelyfertőzésre esetleg beválhat megelőzés képen.

Legalább óvszer legyen nálad mindig, és ragaszkodj a használatához, ha már dugsz fűvel/fával. A hüvelyflóra helyreállító nem esztétikus szex közben, problémát nem jelent, gondolom a parntereid is hasonlóan igénytelenek, mint te, valószínűleg nem is tűnik fel.

2022. szept. 21. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem arra valo, amire hasznalni akarod. Altalaban antibiotikumos kezeles utan szoktak mondani a nodokik h hasznalj ilyet, mert az antibiotikum kinyirja a huvelyben levo hasznos bacikat. Egyebkent van a huvelyflora visszallitobol szajon at szedheto keszitmeny is. ( nekem is patikus ajanlotta, nem hallottam rola korabban, nekem candida albican eradikacio utan huvelyflora helyreallitasra bevalt)
2022. szept. 21. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a szajon at szedos. Amugy letezik ilyen jelenseg h uj partner eseteben felborul a huvelyflora. Velem mindig ez volt, minden parommal a legelejen egy kiados huvelygomba kezelessel kellett kezdeni, ugy h elotte semmi panaszom nem volt se nekem, se a paromnak. Minden esetben kertem tenyesztest, es mindig candida albican volt a hunyo. De oszinten fogalmam sincs, hogy ezt ki tudod-e vedeni elore ilyen keszitmennyel.

2022. szept. 21. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:

A hüvelyflóra egyensúlyát visszaállító kúpok arra vannak, hogy ne szaporodjanak el a gombák. Semmilyen nemi betegség, terhesség ellen nem védenek. Ez olyan, mint mikor elkapsz egy csúnya vírust, az orvos antibiotikumot ír fel. Ezek mellé ajánlott probiotikumot szedni, hogy a kúra után ne menjen a hasad 2 hétig (a bélflórát védi, de ennyi, a bacit nem nyírja).

Gomba a hüvelyben természetes állapotban is megtalálható, de a flóra kordában tartja, ezért nem burjánzik el. Mikor valakinek hüvelygombája van, akkor jellemzően az egyensúly borult fel valami miatt és elszaporodtak a gombák. Ez nem olyan, mint pl az influenza, hogy elkapod valakitől.

De visszatérve a kérdésre, olvasd el a betegtájékoztatót, többnyire kitérnek erre is, ha nem, kérdezd a gyógyszerészt. De ez nem véd semmitől sem, kb mint egy vitamin a puncidnak, nem hiper-szuper terhességtől-betegségtől védő pirula.

2022. szept. 22. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!