Menstruaciókor szúró végbél fájdalom?
Hátrahajló méhem van, illetve aranyerem is, nem szültem még.
Amikor megjön 1-2nap nehezen tudok menni nagy WC-re mert annyira szúro végbél fájdalmat érzek hogy ülni alig tudok. Hol jobb hol rosszabb, de ebben az 1-2 napban nehezen tudok menni űríteni.
Hátrahajló méhet a nőgyógyászat látta, aranyérrel nem voltam sehol számomra annyira ciki, csak érzem hogy van. Ezek okozhatják a problémát vagy lenne még más baj is?
Menstruációs tünet, nem kell aggódnod. “Szúró fájdalom a végbélben”. Igazából nem a végbeled fáj, hanem a méhedből oda sugárzik a fájdalom. Nekem volt olyan fogamzásgátló előtt, hogy egy áruházban jött rám, mozdulni se tudtam, mert majd összeestem a fájdalomtól, mindig kellett kb 10 perc mire elmúlt.
Semmi betegségem nincs, se PCOS, se endometriózis, se egyéb nyavaja. Sajnos ritka tünet, de ez van. Nekem a fogamzásgátló segített.
2
És igen, a vécézés is kínszenvedés volt az első nap.
#1nem említettem
#2 nekem órákon van de nem 10 perces hanem pár pillanat de olyan erősen h el is gondolkozom h szeretnék e én gyereket ha ilyen fájdalmak vannak...
#endometriozissal milyen orvoshoz kell fordulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!