Szimpla menstruációs görcs kisugározhat nyilalló végbél táji fájdalom formájában?
Nagyon intenzív, van, hogy nem tudok felegyenesedni, vagy éppen leülni tőle, fel is szoktam szisszenni. Rendszerint a menstruációm ideje alatt jelentkezik, párhuzamban az alhasi görcsökkel. Vérzéses, hányásos panaszaim nincsenek, maximum a székletem hajlamosabb keményebb lenni olyankor.
Gondoltam bélrendszeri endometriózisra, de nem vagyok orvos, nem tudom, mi más jöhet még szóba. Az biztos, hogy anyám, illetve nagymamám így, leírás alapján azt mondják, velük is ez volt, amikor még megjött nekik. Itt van bárkinek hasonló problémája? Lehet ez teljesen normális is?
(Volt belső aranyerem többször, ha ez számít.)
Azert gondolom, hogy okozhat, mert nekem 30 eve az ovulacio okoz eszmeletlen hasogato fajdalmat a vegbelemben. Nincs aranyer problemam.
Oke, hogy ez petefeszek, nem a meh, de atsugarzik teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!