Hogyan lehet leggyorsabban megszüntetni a kínzó menstruációs görcsöket?
Figyelt kérdés
Sajnos az utóbbi időben nem a legjobb a hormon rendszerem. Az előző vérzésemrt meg se éreztem, most meg pokolian fáj mintha késsel szúrnának. Sok a vér is mellé. Gyógyszer nem hat, melegvízes palack se. Órák óta csak kínlódom és senki nem hiszi el h ennyire fáj.2020. jún. 22. 20:27
3/9 A kérdező kommentje:
Tegnap délután óta 3 db nospa fortét és egy algo flex fortét. Többet nem merek bevenni. 23 éves vagyok
2020. jún. 22. 20:31
5/9 A kérdező kommentje:
1 órája
2020. jún. 22. 20:34
6/9 anonim válasza:
Akkor várj még legalább 1 órát és igyál meg 2 centiliter (1,5 korty) tömény piát! Előtte pedig menj el futni legslább fél órára (vagy bármilyen más kardio jellegű mozgás szóbajöhet)!
7/9 anonim válasza:
Keress rá menzesz-görcs elleni tornákra. Először nem igazán hittem el, hogy működnek, de nekem beválnak a mozgássorok, amikor a gyógyszerek nem, és egyiksem olyan megerőltető hogy ilyenkor képtelennek tartsam magam rájuk :)
8/9 anonim válasza:
Hát a No-Spa nekem semmit se hat. A Cataflamot ajánlom (Catalfam Dolo néven vény nélkül is kapható).
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Anyám adott egy frontint amitől megnyugodtam mert szerinte az idegesség miatt fájt még jobban az meg kiütött és aludtam. Ma már remélem nem fog fájni, de lekopogom. Amint vége megyek nőgyógyászhoz. Csak eddig elzavartak a vírus miatt mert csak sürgős esettel lehet menni. Remélem most már fogadnak.
2020. jún. 23. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!