Mitől fájhat a végbelem? 15/l! SOS!
Sziasztok! Kb. 2 hónapja tapasztaltam először, hogy egyszer csak mindenféle előzmény nélkül elkezdett sajogni a végbelem (vagy legalábbis szerintem az,mert a végbél nyílásomon belül, de még a hasam aljánál is szoktam érezni) Akkor amilyen gyorsan jött, úgy el is múlt, teljesen nyomtalanul, és nem is volt semmi gondom egészen idáig... Most viszont egyik pillanatról a másikra megint jelentkezett a "drágaság" olyannyira, hogy szinte nem tudok mozogni sem. Nem volt előtte a szokásosnál keményebb székletem, se semmi ilyesmi, az egyetlen dolog, amire gondolni tudok az az, hogy ilyentájt kéne megjönnie... Ez okozhat ilyesmi panaszokat? Mit tegyek?
Előre is köszi!
Ha élsz anális szexu életet, akkor azirányban kell vizsgálódni. Ha nem, akkor aranyér, berepedés lehetséges, aminek a miértjét ki kell vizsgálni. Remélem nem vagy te is crohn-os. Nekem időnkénti nyilalásokkal kezdődött a hasamtól végbélig. Nem akarlak ezzel megijeszteni, mert remélhetőleg csak egy múló rosszullét, de érdemes kivizsgáltatni. Jobbulást! :)
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!