Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha fogazmádgatlót szedem de...

Ha fogazmádgatlót szedem de még így se élvez belém akkot a terhesség esélye nagyon kicsi ugye?

Figyelt kérdés

4 hónapja szedek fogazmásgátlót minden nap időben pontosan. A barátommal ennek ellenére használunk óvszert is, de van hogy nélküle de soha nem megy el bennem

Így van esélye terhességre?

Egyenlőre megjött szépen de ezen most elkezdtem agyalni.

2022. szept. 9. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Különben nem sok értelme lenne fogamzásgátlónak hívni...
2022. szept. 9. 07:24
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Ha tabletta nélkül megy el benned, akkor is csak 25% az esély.

Szerinted így nektek mennyi?

Ha ez megnyugtat, mi a férjemmel tüneti megfigyelessel védekezünk és még sose lettem terhes. (Ez azt jelenti, hogy figyelem a hőmet, a nyákot, és a naptárat, ő pedig elmegy bennem, amikor zöld az út.)

Tehát nulla mesterséges, külső védekezéssel (persze maximális tüneti megfigyeléssel) sem estem soha teherbe.

2022. szept. 9. 07:37
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Tök feleslegesen használtok gumit és tök feleslegesen veszi ki időben. Azért van a fogamzásgátló, hogy ne legyél terhes. 6 éve szedem, sose vigyáztunk extrán, a bogyó épp elég. Eszméletlen kicsi az esélye, hogy fogamzásgátló mellett teherbe ess. Ne félj ennyire.
2022. szept. 9. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
A srác helyében igencsak ki lennék akadva hogy egy normálisan szexelni se tudunk ha már hormonokkal tömöd magadat...
2022. szept. 9. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Én inkább azt mondom, hogy feleslegesen szedsz fogamzásgátlót.

Én nőként is sajnálom a srácot, hogy ennyire korlátozva van, talán már el sem tud élvezni csakúgy és biztos vagyok benne, hogy azért folyamatosan csal téged Marok Marcsával.

Ne haragudj, de ha ilyen szinten parázol, akkor nem állsz készen se a szexre, se egy komoly kapcsolatra.

Nyugodtan élvezzen bele az óvszerbe, az nem fogja kiengedni az ondót.

2022. szept. 9. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

A beteges félelmedet mikor akarod kezeltetni?

Ez nagyon gáz, már ne is haragudj.

Fogamzásgáló + óvszer + megzskaítás - jó nagy balek a párod, amiért még veled van, mert súlyos pszichés problémákkal küszködsz.

2022. szept. 10. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik pozitívat írtak.

Azoknak akik meg elég csúnya dolgokat

azoknak annyit mondok h ilyen embert egyet se kívánok az életükbe.Ez pl nem betegseg hanem szimplan annyi h 17 eves vagyok elottem all az elet es nem akarom egy gyerekkel elbaszni a jovom

2022. szept. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!