Késik a menstruációm. Veletek történt hasonló? Bővebben lent.
6 napja késik a mensim, a terhességi teszt negatív lett. Fontos megjegyeznem, hogy hónapok óta nem élek szexuális életet. Azonban nem tudom, hogy nem-e értem magamhoz előváladékos kézzel, vagy esetleg a barátom. A múlt hétvégén nagyon sós és klóros vízben úsztam 2 napig, ami után viszketést éreztem odalent, illetve duzzadást a hüvelynél. “Hamarosan megjön” érzésem van, de vérzés nincs, és a mellem kissé keményebb. A fehér folyás fura állagú, kissé darabos. Esetleg van köztetek olyan, aki ilyen problémával küzdött? Tippek, hogy mi okozhatja a késést? Fogok még tesztelni a napokban, és ha úgy kéri a helyzet, akkor elmegyek egy dokihoz. A válaszokat előre is köszönöm!
21/L
valamilyen fertőzést kaptál sztem úszás után.
a késés 100 dolog miatt lehet..ezt az előváladékos részt nem értem.van nemi élet vagy nincs
Ha nem volt behatolásos szex hónapok óta felesleges volt tesztelni, azt jó ha tudod, hogy a petting is szex, de abból nem lesz gyerek!
Bármitől késhet, az úszoda miatt összeszedett gombás fertőzést Canesten Kombival tudod kezelni.
Hónapok óta nincs szex, valószínű ha most késik akkor eddig megvolt a menzeszed is rendesen.
Tehát nem értem a kérdést?!
Te vagy az Mária??
Valószínű vagy hormon zavar vagy fertőzés vagy 1000+1 más ok.
Ha nem jön meg, orvoshoz kell fordulni aki megvizsgál és
megmondja, hogy van e probléma vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!