Covid okozott hasonló menstruációt másnál is?
Lényeges az is,hogy van egy közel 4cm-es miómám, emiatt alapból erősebb és darabosabb a menstruációm.
6 nappal ezelőtt jött meg, 3.napon alig volt már valami. Ez meg is lepett,mert amúgy 6-7 napig tart. Aztán a 3. napon este nem éreztem magam jól, 4.napon délelőtt kiderült, covidos vagyok. Egészen estig szinte csak pecsèteltem,aztán jelentkezett hasi görcs,majd erősebb darabos vérzés.(kb.5-6 cm hosszú és kb. 3 cm szèlesek.)5.napon szintèn alig volt valami,majd estére újra a darabos megindulás jelentkezett.
6.napra ismét csak pecsètelès volt már,aztán délután újból megindult a nagyobb darabos vérzés. Kb.30 percenkènt pottyan ki egyszerre 5-6 db több cm-es alvadtvèr darab,mellette vèr is ürül. Járt így valaki esetleg? Így még soha nem voltam. Napok óta szinte csak feküdni tudtam a covid tünetek miatt, ma már járkáltam a lakásban többet. Esetleg az is lehet az oka,vagy a covid zavarhatta meg? Illetve antibiotikumot és Astrix-ot szedek.(Acetilszalicilsav)
Jelen helyzetemben az ellátás sem a legegyszerűbb. Felènk normál esetben is kiátkozzák az embert a sürgősségi nőgyógyászati ambulanciáról, olyan "kedvesek"! Bízom benne elmúlik! Volt esetleg így valakinek? Rendeződött magától,vagy nőgyógyászati segítség kellett? Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!