22 éves lány vagyok, és nemrég észrevettem, hogy a melleim elkezdtek nőni. Ez normális ebben a korban, vagy esetleg van-e valami ami ezt kiválthatta?
Az életmódomban jelenleg nem változott semmi, ami ezt különösebben indokolhatná.
Tudom a női test kifürkészhetetlen és sok minden előfordulhat, csak kiváncsi lennék, hogy más is tapasztalt-e már ilyet.
Köszi előre is a válaszokat!
Nekem kb 24 évesen nőtt, b kosárból d lett.
Pajzsmirigy hormonokat, nemi hormonokat megnézettem laborban de egy érték se volt rossz. Nem tudom mi lehetett az oka. Kicsit híztam én is, de utána visszafogytam és mégis megmaradtak a d kosarak.
Régebben ha fogytam, A-s kosar méretem is volt. Fura.
Köszönöm a válaszokat! Egyébként pajzsmirigy alulműködésem és IR-em is van. Eddig még nem tapasztaltam miattuk ilyen változásokat. Az eredményeim is rendben vannak.
Igen, a fogyás-hízás tudom, hogy hatással van a mellméretre is, eddig ha fogytam kisebb lett, viszont ha híztam sosem nőtt meg ennyire, mint most.
Nemtudom mi lehet az oka, mindenesetre furcsának találom, mert egész hirtelen történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!