Trombózis gyanú miatt vettek ma vért tőlem és hazaküldtek úgy hogy majd jövő héten szerdán lesz meg az eredmény. Ez normális?
Nem az, tehát ma történt egy sürgős labor amiben magas volt a d-dimer, mi lesz szerdán?
Ultrahang nem készült? Trombózis gyanúja esetén ez a protokoll, ha nem működik az adott kórházban elküldenek máshová, bár UH különféle kórházi osztályokon is van, olyan nem hiszem, hogy előfordulhat, hogy nincs elérhető gép sürgős esetben.
Mit írtak az ambuláns lapodra? Ez a sürgősségin volt?
Csaladi orvosnal voltam kedden vádli dagadas es fajdalom volt a tunetem. Ujj begyembol vert vett es d dimer tesztet keszitett ott helyben ahol magas volt a d dimer szintem . Ezutan beprogramalt vervetelre pentekre ( ma) kozove hogy tovabbi vizsgalatokat vegzunk mert nagy a valoszinusege a trombozisnak .
Az eredmeny szerdan lesz meg. Amit ellenoriztek ma : BSE,Hemoglobine,MCV,Leukocyten,Trombocyten es D vitamine.
Annyira
Panikolok mar szinte biztos vagyok benne hogy belehalok.
Halalfelelmem van. Mellkasom is faj ( lehet csak a panik miatt) de sehogysem tudok megnyugodni. Foleg azok utan amiket olvastam a netem😭
Eszem megáll, egyes háziorvosok kb. fájó haj diagnózissal küldik a beteget.
Menj a sürgősségire és válts háziorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!