Fogamzásgátló abbahagyása után milyen pozitív eredményekkel találkoztatok?
Egész régóta szedtem. Amit egy hónap alatt észre sikerült vennem, hogy sokkal kevesebb ételt igényel a szervezetem, ezáltal megindult a fogyásom (amit eddig keserves diéták árán volt -1-2kg, most éhezés nélkül és hasonló étrenddel -4kg).
Hátrányként talán az erősebb és görcsösebb vérzést tudom felmutatni, mert eddig talán elmondhattam, hogy egy kis csomag tisztasági betét bőven elég volt arra a 2-3 napos pecsételő vérzésre. Emellett-ahogy a gyógyszer előtt is- sokkal aluszékonyabb vagyok. Régen napi 4 kávét is megittam és korán feküdtem. Már 4 éve nem ittam kávét és 10-12 óra felé voltam csak álmos. Most még napi egy kávét iszom, viszont már este 6-kor is tudnék aludni reggelig, reggel pedig egyszerűen nem tudok felkelni az ágyból. Lassacskán, de sportolni is elkezdtem már három hónapja, úgyhogy nem ettől lehetek fáradékonyabb.
Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
Újra lett libidóm megszűnt a fáradtságom, ingerlékenységem, kívántam a szexet, normális ehettem hízás nélkül (a fogibogyó abba is bekavart), rendesen nedvesedtem, etc.
Igen, a menzi fájdalmasabb lett, de nem vészesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!