Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha semmilyen...

Mit tegyek, ha semmilyen menstruációs eszközt nem viselek el?

Figyelt kérdés
Amikor betétet kezdtem használni olyan volt mintha pelenkában lennék. Átváltottam a tamponra de azt éreztem a hüvelyemben. Amikor divatba jöttek az alternatív,környezetbarát megoldások,megpróbálkoztam a kehellyel, mert azt hallottam, mindenben jobb a tamponnál,és biztos nem érezni,ha jól van felhelyezve. Nem jött be, nagyon kényelmetlen volt. A menstruációs bugyi sem,mert eleve a bugyikban sem érzem kényelmesen magam,ezek meg vastagak is.Évekkel ezelőtt jártam egy holisztikus erdei táborban,ahol menzesz alatt semmit sem használtunk. Bőr szoknya volt rajtunk, és hagytuk a vért folyni a lábunk közt a talajra. Este szalma ágyon feküdtünk, ami nyugodtan lehetett véres, mert másnap eltüzeltük. Ekkor éreztem a menstruációt elviselhetőnek, szinte kellemesnek mert semmi nem fogta fel a vért. De hétköznapokon megőrülök tőle, arra gondolok bár ne kéne használnom semmit.
2022. szept. 4. 21:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem akarom elhinni, hogy ez komoly kérdés lenne és nem kitaláció.
2022. szept. 4. 21:32
 2/15 A kérdező kommentje:
A kérdésem teljesen komoly, de sejtettem, hogy lesznek finnyogók, akik nem értenek meg..
2022. szept. 4. 21:38
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Ha a tampon normálisan van felrakva, akkor nem érezni.

Hű... ez a tábor hol volt, Woodstockban? 😆 Elég hardcore-nak hangzik.

2022. szept. 4. 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Volt már ilyen kamumese...
2022. szept. 4. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Ja persze.... kafa erzés lehet amint végigfolyik a ver a combodon, lábadon... ott büdösödik naphosdzat, rászarad... igazan gusztusos... 😂😂😂
2022. szept. 4. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Na persze. Senki se próbálja ezt bekajáltatni velem mert nem vagyok éhes.

Imádnivaló lehet mikor egy jó nagy niagara vízesésnyi vér lecsordogál a két combodon és rászárad, a szalma rátapad és a legyek rárepülnek. Hmmmm, igazán jól érezném magam. Sőt, ha nagywcnem kell csak odapottyantok mint valami állat aztán azis szárad meg folyik/kenődik amerre tud. De majd befedem szalmával, ne aggódjon senki! Hmm, hollisztikus!

2022. szept. 4. 23:34
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

Te sem nő vagy, az fix, különben nem mondanál olyat, hogy élvezetes, amikor végigömlik a lábadon a vér, ragad, és rászárad.

Vagy csak szimplán idióta.

2022. szept. 5. 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ez egy menstruációsvérre gerjedő fétises pasi troll...
2022. szept. 5. 13:28
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Hu ez érdekes. Nekem mióma miatt erős a vérzésem, felallok és elindul a vér, betét nélkül meg se tudnám oldani a mindennapokat. Nem szeretem a betétet, de mivel 2 konizácios műtétem volt, doki nem ajánlotta a további tampon használatot. Szóval marad a betét, ez van. Engem az is zavarna, ha ott csorogna végig a vér a lábamon.
2022. szept. 5. 14:10
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

engem az érdekelne, hogy ingyé osztották a bőrszoknyát? jó világot élünk, hogy ilyen lazán elégetünk x darab bőrszoknyákat egy este után mert menstruálnak az erdei táborlakók :D amúgy mesélj, a bőr így simán leégett mint egy darab fa, minden további nélkül? gondolom jó illata lehetett, egy hétig mostátok a hajatokat, az volt a tisztulós része a tábornak. mit nekem harmónia a természettel.

amúgy alakul a sztori de azért még csiszold.

2022. szept. 5. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!